Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dude: "Neviens no komandas nevar teikt, ka aizvadīja labu spēli"

Andrejs Siliņš

Dude: "Neviens no komandas nevar teikt, ka aizvadīja labu spēli"
Ingars Dude. Foto: AFP / Scanpix

LETA. Neviens no Latvijas handbola izlases spēlētājiem pēc sestdien Eiropas čempionātā piedzīvotā zaudējuma pret Nīderlandes izlasi nevar teikt, ka aizvadījis labu dueli, sarunā ar Eiropas Handbola federāciju (EHF) teica valstsvienības kapteinis Ingars Dude.

Izlases galvenais treneris Armands Uščins sarunā ar EHF pieļāva, ka handbolisti pirms otrās turnīra spēles, iespējams, izdarījuši pārlieku lielu spiedienu paši uz sevi, kā rezultātā neizdevās parādīt labāko sniegumu. "Komanda šo spēli vēlējās iesākt labi, bet varbūt visa bija par daudz, tāpēc arī pieļāvām daudz kļūdu. Pārsvars it kā nebija tik liels, bet pret šādu pretinieku tas ir par daudz," uzsvēra Uščins. "Uzskatījām, ka šī būs 50:50 spēle, bet mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu, tāpēc arī zaudējām."

Skarbāki vārdi par savas komandas sniegumu bija Ingaram Dudem. "Abās laukuma pusēs spēlējām slikti - bieži zaudējām bumbas. Šī iemesla dēļ Nīderlandei bija iespēja izrauties ātrajos uzbrukumos, tādējādi palielinot rezultāta starpību," spēli raksturoja Dude. "Neviens no komandas nevar teikt, ka aizvadīja labu maču."

"Šī bija tā spēle, kura mums bija jāuzvar, jo ir skaidrs, ka Spānija un Vācija ir labākas par mums. Iespējams, pirms šī mača paši sev uzlikām pārlieku lielu slogu uz pleciem, kā rezultātā arī vāji iesākām dueli. Jau pēc pirmajām 15 minūtēm mēs bijām iedzinējos ar -5. Komanda noteikti varēja nospēlēt labāk."

Savukārt Raitis Puriņš uzteica pretiniekus, neslēpjot, ka nīderlandieši sestdien demonstrējuši saturīgāku sniegumu. "Vēlējāmies izcīnīt pirmo uzvaru čempionātā, bet aizsardzībā neparādījām labāko sniegumu," teica Puriņš. "Nīderlandes komanda šajā mačā tiešām bija labāka, tāpēc arī uzvara ir pelnīta. Pret Vāciju mums būs jānospēlē labāk. Tajā spēlē mums ir jārāda savs labākais handbols."

Vairāki Nīderlandes izlases spēlētāji pirms šīs spēles atklāja, ka aizsardzībā lielākais uzsvars tiks likts uz Daiņa Krištopāna neitralizēšanu, kas viņiem sestdien arī gana labi izdevās.

"Esmu lepns, ka komandai izdevās nospēlēt tieši tā, kā mēs to vēlējāmies," pēc pirmās uzvaras Eiropas čempionātā teica Nīderlandes izlases galvenais treneris Erlingurs Ričardsons. "Uzbrukumā darbojāmies lieliski, bet aizsardzība radīja problēmas mūsu pretiniekiem. Labi pastrādājām pirms šī dueļa, tāpēc uzvara ir labs atalgojums. Šobrīd vēlamies koncentrēties spēlei pret Spāniju. Gribam turnīru noslēgt ar labāko iespējamo sniegumu."

Apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē Latvija pirmdien plkst. 19.15 duelēsies ar Vāciju.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2020-01-11 20:14, pirms 4 gadiem
Kamēr viena izlase nopietni gatavojās EČ un īpaši spēlei ar Latviju, otra neko nedarija un cerēja uz brīnumiem.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-11 22:03, pirms 4 gadiem
Tikai nevajag atkal sev uzlikt spiedienu, solot nospēlēt labāk pret Vāciju. Vienkārši jāizbauda pēdējā spēle un jāspēlē viegli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2020-01-12 06:14, pirms 4 gadiem
knaible rakstīja: Kamēr viena izlase nopietni gatavojās EČ un īpaši spēlei ar Latviju, otra neko nedarija un cerēja uz brīnumiem.
Precīzi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-01-12 12:27, pirms 4 gadiem
MooXi.net - liеlisks prоjеkts piеаugušajiem, kuri vēlаs аtrаst sеksa partneri