Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Celtnieks" Baltijas līgā viesos piekāpjas "Viljandi"

"Celtnieks" Baltijas līgā viesos piekāpjas "Viljandi"
Foto: Meelis Heli

Šovakar Baltijas Handbola līgas spēlē zaudējumu piedzīvoja Latvijas vicečempioni "Celtnieks Rīga", kas izbraukumā ar 22:27 piekāpās "Viljandi".

Jāatgādina, ka pirms savstarpējās spēles "Viljandi" un "Celtnieks" bija iekrājuši pa diviem punktiem trijās spēlēs, ieņemot, attiecīgi, ceturto un piekto pozīciju A apakšgrupā.

Šī vakara spēlē rezultātu pirmie atklāja mājinieki, taču "Celtnieks" pēc Riharda Lejas un Artūra Lazdiņa gūtajiem vārtiem septītajā minūtē pārņēma vadību – 3:2. "Viljandi" gan drīz vien atkal to atguva (3:4, 5:7). Līdz puslaika vidum rīdziniekiem saglabājās 1-2 vārtu deficīts, bet pēc tam "Viljandi" atrāvās, panākot četru, vēlāk arī sešu vārtu pārsvaru. Puslaika pārtraukumā "Celtnieks" devās ar mīnus seši – 12:18.

Otrā puslaika sākumā Latvijas vicečempionu deficīts pieauga arī līdz septiņiem vārtiem, bet pēc desmit nospēlētām minūtēm sasniedza arī astoņus vārtus (15:23). Rīdziniekiem gūstot trīs vārtus pēc kārtas, izdevās pievilkt līdz -5 (18:23), taču Vīlandes handbolisti uzreiz atbildēja ar to pašu, atjaunojot astoņu vārtu pārsvaru. Spēles izskaņā "Celtnieks" dažus vārtus atspēlēja, tomēr no zaudējuma paglābties neizdevās – 22:27.

Četrās spēlēs "Celtnieks" tikuši pie vienas uzvaras, kas ar diviem punktiem šobrīd ļauj saglabāt piekto pozīciju. Rīt rīdzinieki mērosies spēkiem "Kehra", kas šodien tika pie trešā panākuma četrās spēlēs, savā laukumā ar 37:29 apspēlējot Klaipēdas "Dragunas". B apakšgrupā Dobeles "Tenax" rīt mērosies spēkiem ar grupas līderi un BHL čempioni "Riihimaen Cocks" (Somija), kam šovakar izdevās tikt pie trešā panākuma tikpat spēlēs, līderu duelī apspēlējot "Polva Serviti" (31:26).

Baltijas Handbola līga

Viljandi – Celtnieks Rīga 27:22 (18:12)
Celtnieks: Lazdiņš 7, Leja 6, Ignatjevs 2, Eglītis 2, Čikuts 1, Lisovskis 1, Puriņš 1, Freibergs 1/1, Kļaviņš 1.

Kalendārs
Turnīra tabulas
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2016-12-10 21:01, pirms 7 gadiem
Godīgi sakot, Celtnieks ir diezgan skumji nokomplektēts. Viens sastāvs ir +/- ok, bet soliņš, manuprāt, ir ļoti švaks, taču viens sastāvs neko uzvarēt nevar. Ļoti trūkst vecā ASK līmeņa komandas. Ticu, ka Blomem pietiktu naudas, lai kaut ko tikpat nopietnu uzceltu, taču acīmredzot problēma ir tajā, ka daudzi laba līmeņa spēlētāji kaut kādu iemeslu dēļ nevēlas pievienoties. Mikroklimats, vadība? Nezinu, bet šāda komanda Latvijas handbolam ir vajadzīga. Gribas, lai Latvijā ir stiprākā Baltijas komanda. Rīga kā Latvijas centrs ir tam ļoti piemērota.
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.