Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Handbolisti noslēgs pirmo Latvijas čempionāta posmu

Handbolisti noslēgs pirmo Latvijas čempionāta posmu
RVR līderis Pēteris Trojanovskis
Foto: Ritvars Raits

Ar piecām spēlēm sestdien un svētdien noslēgsies Latvijas Virslīgas handbola čempionāta pirmais posms, noskaidrojot piecas komandas, kas uzreiz iekļūs izslēgšanas turnīrā.

Vietu tajā jau šobrīd ir nodrošinājušas četras komandas - "LSPA", Dobeles "Tenax", "SK Latgols" un "Jūrmalas Sports". Ar vienu kāju pieciniekā iekļuvuši arī "RVR" handbolisti, tomēr cerības saglabā arī sestā vietā esošā "HK Vaiņode" vienība. Lai tajā iekļūtu arī liepājnieki, pēdējā posma mačā "HK Vaiņode" jāuzvar "Jūrmalas Sports" komandai, savukārt "RVR" nedrīkst izcīnīt punktus pret "Tenax" vienību. Vēl teorētiskas izredzes izkrist no četrinieka saglabā arī jūrmalnieki...

Tiesa, nedēļas nogales intriģējošākā spēle visticamāk notiks VEF sporta zālē sestdien plkst. 16:00, kad "RTU" tiksies ar "ASK/LU". "RTU" handbolistu kontā šobrīd ir divas uzvaras un viens neizšķirts, kamēr "ASK/LU" - viena uzvara.

Piecas stiprākās komandas pēc pirmā apļa jau nodrošinās vietu izslēgšanas turnīrā. Abas sadalītās grupas tās ietvaros pēc tam aizvadīs vēl divus savstarpējos mačus, noskaidrojot izslēgšanas izspēles tīklu. Vājākā piecinieka spēcīgākā komanda izcīnīs tiesības arī iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Trīs spēles Aizkrauklē, Dobelē un Ludzā paredzētas arī sieviešu čempionātā. Pēdējā spēle tajā šogad paredzēta 18. decembrī Aizkrauklē.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija


, 2011-12-10 08:24, pirms 12 gadiem
Nu, nu.... HK Vaiņode nosaukt par liepājniekiem nav īpaši pareizi...
, 2011-12-10 10:15, pirms 12 gadiem
Latgols!
, 2011-12-11 13:34, pirms 12 gadiem
par Vaiņodi un ceturto vietu!
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.