Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola 1. bundeslīgā viss sākas no jauna

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Handbola 1. bundeslīgā viss sākas no jauna
Evars Klešniks guva 3 vārtus mačā ar pašreizējo Vācijas čempionu.

Vācijas handbola 1. bundeslīgā cīņa par titulu sākas praktiski no jauna - trīs galvenie favorīti turnīra finišā atkal ir kopā. Latvijas izlases spēlētāju klubi savukārt ir 6. un 11. vietā - viens vēl ar izredzēm tikt EHF kausa izcīņā, bet otrs bez draudiem izkrist no 1. bundeslīgas.

Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" aizvadītajā spēļu kārtā viesos spēlēja ar titula īpašnieku THW "Kiel" un piekāpās ar 21:30. Klešniks guva 3 vārtus. Uzvaru guva arī SG "Flensburg-Handewitt", kas savā laukumā ar 32:25 pārspēja "Frisch Auf Goppingen", bet Aleksandra Pētersona pārstāvētais "Rhein-Neckar Lowen" zaudēja Berlīnē "Fuchse" komandai (Pētersonam 5 vārti) ar 20:24 un zaudēja arī savu nelielo pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem.
"Lauvas" ar 48 punktiem 28 spēlēs joprojām ir pirmās, taču tikai par diviem punktiem mazāk un viena aizvadīta spēle mazāk ir THW "Kiel", bet Flensburgas komandai ir par trim punktiem mazāk un arī par vienu spēli mazāk. Viss sākas no jauna... "Lauvām" atlicis aizvadīt 4 spēles, bet tuvākajiem sekotājiem pa piecām un jau nākamās divas var ļoti daudz, ko izšķirt - proti, 11. maijā Ķīles komanda viesos spēlēs ar Vācijas kausa ieguvēju SC "Magdeburg", bet 15. maijā savā laukumā uzņems Flensburgas komandu. "Lauvām" 11. maijā spēle Leipcigā ar Aivja Jurdža pārstāvēto komandu.
Veclāras komanda atrodas 6. vietā, no 5. vietas (EHF kauss) to šķir 3 punkti, taču "Fuchse" ir par vienu spēli mazāk. Savukārt Leipcigas komanda saglabā 11. vietu un tuvāko sekotāju apsteidza par 9 punktiem (palikšana 1. bundeslīgā jau nodrošināta).