Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

14 vārti Vācijas handbola līgās

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

14 vārti Vācijas handbola līgās
Māris Veršakovs
Foto: asvhamm.de

Mūsu handbolistiem, cīnoties ar dažādām sekmēm, kopumā guvuši 14 vārtus Vācijas 1. un 2. bundeslīgas spēlēs.

Vācijas 1. bundeslīga

Bezierunu zaudējumu piedzīvojusi Aivja Jurdža "TSV Hannover-Burgdorf", kas ar 23:34 (10:23) savā laukumā atzina "TuS N-Lübbecke" vienības pārākumu. Jurdžs bija precīzs vienu reizi. Tādā veidā Hanoveres klubs apgrūtināja cīņu par palikšanu stiprākajā Vācijas līgā. Pašlaik komanda ieņem 14. vietu, un no pārspēles zonas atpaliek piecus punktus, bet no izkrišanas - deviņus punktus.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā panākumu izcīnīja Armanda Uščina "Dessau-Roßlauer HV", kas ar 28:23 (15:13) pieveica Ingara Dudes "SV Anhalt Bernburg". Abi Latvijas handbolisti guva pa diviem vārtiem. Citā mačā rezultatīvā spēlē zaudējumu piedzīvoja Māra Veršakova un Raimonda Šteina "VfL Edewecht", ar 31:40 (18:20) atzīstot "VfL Bad Schwartau" pārākumu. Veršakovs guva piecus vārtus.

Turnīra tabulā Uščina komanda ieņem 11. vietu, savukārt Veršakova, Šteina un Dudes komanda noslēdz turnīra tabulu, ieņemot attiecīgi 16. un 17. vietu.

Dienvidu zonā neizšķirti cīnījās Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", kas punktus uz pusēm dalīja ar "Delitzsch" handbolistiem - 31:31 (15:13). Lilienfelds guva četrus vārtus. Negaidītu zaudējumu līgas vājākajai komandai savā laukumā piedzīvoja "EHV Aue", kas ar 27:32 (13:15) piekāpās "Leichlinger TV" vienībai.

Turnīra tabulā Lilienfelda klubs ieņem devīto vietu, bet Skabeiķa - 13. vietu.

Izmantotie resursi:
handball-world.com