Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas sports" un ASK/LSPA dosies cīņā par otro uzvaru

Jānis Pārums

"Jūrmalas sports" un ASK/LSPA dosies cīņā par otro uzvaru
Jūrmalas Sports handbolisti
Foto: Ritvars Raits

Šovakar plkst. 19:30 Spuņciemā spēli otro spēli cīņā par 5. līdz 7.vietu aizvadīs "Jūrmalas Sporta" un ASK/LSPA komandas.

Gan jūrmalnieki, gan rīdzinieki aizvadītās nedēļas beigās ar panākumiem iesāka turnīru par 5.-7. vietu, apspēlējot Vaiņodes komandu – "Jūrmalas Sports" piektdienas vakarā uzvarēja ar 24:18, bet armijnieki svētdien bija pārāki ar 37:25. Tādējādi ASK/LSPA šovakar aizvadīs otro spēli divās dienās.

Jāatgādina, ka pirmo posmu ASK/LSPA noslēdza pēdējā vietā tikai ar vienu uzvaru un vienu neizšķirtu, bet krietni veiksmīgāk aizvadīja otro posmu (otrajā četriniekā jeb par 5.-8.vietu), kurā guva trīs uzvaras sešās spēlēs un kvalificējās ceturtdaļfinālam, kur gan divu spēļu summā pārliecinoši tika zaudēts "Latgolam" (53:70). Turpretī "Jūrmalas Sports" pirmajā posmā bija priekšpēdējie, neveiksmīgi iesāka otro posmu (divi zaudējumi), taču noslēdza to ar četriem panākumiem, kas otrajā četriniekā ļāva ierindoties otrajā pozīcijā (aiz MSĢ/LAT-98, kas izslēgšanas spēlēs nepiedalās) un turpināt cīņu ceturtdaļfinālā. Tur dramatiskā cīņā divu spēļu summā nācās piekāpties "Ogre/Miandum" (47:48).

Savstarpējās spēlēs komandas uzvaras dalījušas uz pusēm, izcīnot panākumus savā laukumā. Jūrmalnieki savu līdzjutēju priekšā bijuši pārāki ar 37:20 un 31:24, savukārt ASK/LSPA mājās guvuši panākumus ar 25:22 un 26:22. Vai šīvakara spēlē tiks turpināta tradīcija, ka uzvar komanda, kas spēlē savā laukumā?

Līdz ar šīvakara spēli noslēgsies turnīra par 5.-7.vietu pirmais aplis, kas kādu no komandām – "Jūrmalas Sportu" vai ASK/LSPA – vēl nedaudz pietuvinās piektajai vietai. Tikmēr Vaiņodei otrajā aplī nāksies meklēt risinājumus, kā uzlabot savas pozīcijas un pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju, kas sasniegusi jau septiņas spēles pēc kārtas.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabulas
Izslēgšanas spēles
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv