Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Čempiones viesos Jēkabpilī, "Latgols" uzņems "REIR Dobele"

Jānis Pārums

Čempiones viesos Jēkabpilī, "Latgols" uzņems "REIR Dobele"
Stopiņu NHK
Foto: Jānis Slišāns

Šajā nedēļas nogalē sieviešu handbola Virslīgā savā starpā spēkiem mērosies vadošā četrinieka komandas – Jēkabpils jau piektdienas vakarā uzņems čempiones un līderes Stopiņu NHK, bet otrajā vietā esošā "REIR Dobele" sestdien viesosies Ludzā pie "Latgols".

Piektdien plkst. 19:30 Jēkabpils sporta skolas handbolistes savā laukumā uzņems ar Stopiņu NHK. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē pirmajā aplī Ulbrokā pārākas ar 33:27 bija Stopiņu NHK handbolistes, bet savu rezultatīvāko spēli šosezon aizvadīja Elita Ekkerte, gūstot desmit vārtus.

Pēc astoņām aizvadītajām spēlēm Stopiņu NHK (attēlā) palikusi vienīgā komanda, kas līdz šim nav zaudējusi – septiņas uzvaras un viens neizšķirts. Tikmēr jēkabpilietes uzvaras dalījušas uz pusēm, četrreiz tiekot pie panākumiem un tikpat reižu zaudējot. Tas Jēkabpilij dod trešo pozīciju, tiesa, tikpat punktu (8) ir arī ceturtajā vietā esošajai vicečempionei "Latgols".

Jāpiebilst, ka jau kādu laiku jēkabpilietēm nākas iztikt bez ceļgala savainojumu guvušās Simonas Ārmanes, tomēr tas nav liedzis pēdējās divās spēlēs tikt pie panākumiem pār turnīra tabulas lejasgalā esošajām Salaspils un LSPA komandām.

Sestdien plkst. 15:00 Ludzā vietējā "Latgols" uzņems "REIR Dobele", kam pirmajā aplī izbraukumā kapitulēja ar 45:16. Šī dobelnieču uzvara ar +29 joprojām ir arī šīs sezonas pārliecinošākais panākums, par ko ludzānietes savu līdzjutēju priekšā noteikti gribēs reabilitēties.

Kā jau minēts "Latgols" ar astoņiem punktiem ieņem ceturto pozīciju, savukārt "REIR Dobele" ar sešām uzvarām, vienu neizšķirti un vienu zaudējumu, kas dod 13 punktus, ierindojas otrajā pozīcijā. Līdz šim vienīgo zaudējumu dobelnieces piedzīvoja novembra beigās, kad viesos piekāpās Stopiņu NHK.

Kalendārs
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-12-09 15:14, pirms 7 gadiem
Jēkabpilij vispār bëdïgi, 3 spëlētājām sabojātas krusteniskās saites 😕