Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

''Jūrmalas sports'' izcīna uzvaru vienīgajā handbola čempionāta spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Jūrmalas sports'' izcīna uzvaru vienīgajā handbola čempionāta spēlē
"Jūrmalas sports" handbolists Ričards Jablonskis. Foto: synottiphandball.lv

Šodien vienīgajā Latvijas handbola čempionāta spēlē ''Jūrmalas sports'' ar 28:25 pārspēja ''MSĢ/LAT 2004''. Tikmēr Jēkabpils pilsētas dome ir izdevusi rīkojumu, ar kuru paredzēts apturēt visas sporta aktivitātes Covid-19 uzliesmojuma dēļ, tādējādi līdz 1.novembrim atliktas visas ''Jēkabpils'' un ''LAT 2004'' spēles.

Vienīgajā handbola čempionāta spēlē ''Jūrmalas sports'' spēkojās pret ''MSĢ/LAT 2004'' komandu. Spēles sākums bija līdzīgs un līdz 9:9 abas komandas apmainījās vārtu guvumiem. Pēc tam ''Jūrmalas sports'' guva sešus vārtus pēc kārtas, noslēdzot pirmo puslaiku savā labā ar piecu vārtu pārsvaru - 15:10. Spēles 40. minūtē pēc Raula Serafimoviča vārtu guvuma tika panākts tikai divu vārtu deficīts - 18:20, pēc kā ''Jūrmalas sports'' pieprasīja minūtes pārtraukumu. Atpūta nāca par labu - otro reizi spēlē veikts izrāviens ar sešiem bezatbildes vārtiem, spēli noslēdzot ar uzvaru - 28:25.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Ričards Jablonskis ar 10 vārtu guvumiem, kamēr ''MSĢ/LAT 2004'' ar astoņiem vārtiem atzīmējās Ralfs Serafimovičs. Turnīra tabulā ''Jūrmalas sports'' ierindojas trešajā vietā, kamēr ''MSĢ / LAT 2004'' pēdējā 8.vietā.

Tikmēr Jēkabpils pilsētas dome pieņēmusi lēmumu, ar kuru līdz 1.novembrim Covid-19 uzliesmojuma dēļ tiek pārtrauktas visas sporta aktivitātes. Līdz ar to līdz 1.novembrim atliktas visas Jēkabpils komandu spēles Latvijas handbola čempionātos.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija