Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Arvien mazāk spēļu, arvien mazāk izredžu...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Arvien mazāk spēļu, arvien mazāk izredžu...
Ingaram Dudem (pa labi) un viņa komandai arvien mazāk izredžu palikt Francijas LNH čempionātā.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

...Ingara Dudes pārstāvētajai Istres komandai saglabāt vietu Francijas rokasbumbas virslīgā jeb LNH čempionātā. Kārtējā spēlē tika piedzīvots zaudējums - šoreiz viesos no "Tremblay" ar 29:37 (13:15).

Gandrīz līdz otrā puslaika vidum viesi turējās labi, vairākas reizes pat bija priekšā (pirmajā puslaikā) un 42. minūtē vēl bija neizšķirts - 21:21. Tad trijās minūtēs laukuma saimnieki guva četrus vārtus pēc kārtas, panāca 25:21 savā labā un šis viņu izrāviens kļuva par izšķirīgo.
Ingaram Dudem vieni gūti vārti un trīs noraidījumi (spēle Dudem beidzām 58. minūtē).
Turnīra tabulā Istres klubs ar 6 punktiem ieņem pēdējo 14. vietu. Neguva punktus arī neviena no četrām komandām, kas ir virs Istres handbolistiem, taču tas ir vājš mierinājums - līdz glābiņam jeb 12. vietai ir 8 punkti... Nākamā spēle 15. aprīlī savā laukumā ar "Chambery", kas turnīra tabulā pašreiz atrodas 5. vietā.

     [+] [-]

, 2015-04-09 11:38, pirms 9 gadiem
Diez, uz cik sezonām viņam vēl ir līgums? Man gan liekas, ka viņu tur pārlieku marinē, liekot spēlēt lielākoties aizsardzībā. Es saprotu Evara situāciju, jo pēc tādām traumām ir grūti, taču Dude ir vesels, cik zinu, tādēļ viņam būtu jāspēlē pēc iespējas vairāk arī uzbrukumā. Izlasei viņš ļoti palīdz gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, bet noteikti vēl vairāk palīdzētu uzbrukumā, ja klubā pastāvīgi būtu iespēja mest golus.