Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobeles "Tenax" BHL sezonu noslēdz ar otro sagrāvi 16 stundu laikā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dobeles "Tenax" BHL sezonu noslēdz ar otro sagrāvi 16 stundu laikā
Dobeles ''Tenax''
Foto: LHF

Baltijas handbola līgas (BHL) ceturtdaļfināla atbildes spēlē Latvijas čempione Dobeles "Tenax" ar rezultātu 25:40 atzina Ukrainas vicečempiones Zaporožjes "ZTR" pārākumu, divu maču summā piekāpjoties ar graujošu 40:72.

Arī šīsdienas spēli daudz veiksmīgāk iesāka "ZTR", kas jau astotajā minūtē bija ieguvusi piecu vārtu pārsvaru (7:2). Nākamajās desmit minūtēs laukumā valdīja visnotaļ līdzīga cīņa, ukraiņiem nespējot savu vadību palielināt un komandām turoties četru piecu vārtu atstatumā. Puslaika beigu fāzē "ZTR" veica sešu vārtu izrāvienu, no 11:8 atraujoties līdz 17:8. Puslaiku pārtraukumā dobelnieki devās ar desmit vārtu deficītu - 12:22.

Pēc pārtraukuma "ZTR" savus apgriezienus nedaudz samazināja, tomēr viesi tāpat konstanti spēja palielināt savu pārvsaru, kas dažbrīd sasniedza pat 17 vārtu apmērus. Spēle noslēdzās ar graujošu "ZTR" panākumu 40:25.

Citos ceturtdaļfinālos savā starpā tiksies Somijas un BHL čempione Rīhimeki "Cocks" ar igauņu klubu Pilvas "Serviti", kā arī divas Lietuvas vienības - Klaipēdas "Dragunas" un Viļņas "Šviesa".

Otra BHL dalībniece no Latvijas Rīgas "Celtnieks" turnīru noslēdza desmitajā vietā 12 komandu konkurencē.