Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jēkabpils SS handbolistes uzvar līderes, vīriem "Ogre" pieveic "Vaiņodi"

Andrejs Siliņš

Jēkabpils SS handbolistes uzvar līderes, vīriem "Ogre" pieveic "Vaiņodi"
Foto: handball.lv

Jēkabpils Sporta skolas (SS) komanda sestdien izcīnīja uzvaras Latvijas sieviešu handbola virslīgas mačā. Jēkabpilietes savā laukumā ar 38:23 (19:9) pārspēja Salaspils Sporta skolu (SS), kas ir turnīra kopvērtējuma līdere. "Ogres" komanda sestdien izcīnīja uzvaru "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas mačā - 29:27 (15:11).

Jēkabpilietēm astoņus vārtus guva Anete Čeiča, septiņi precīzi metieni bija Simonai Ārmanei, bet sešas reizes pretinieču vārtsardzi pārspēja Dinija Purviņa. Viešņām desmit vārtus guva Renāte Salmane.

Salaspils Sporta skolas komanda ar astoņās spēlēs gūtiem 12 punktiem ir virslīgas līdere, bet ar desmit punktiem septiņos dueļos seko Jēkabpils SS, kamēr tālāk ar astoņiem punktiem ir "Latgols" un "Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija" (LSPA). Tikmēr bez punktiem ir "LAT-2002/"REIR Dobele".

Ogrēniešiem 12 vārtus iemeta Artis Laganovskis, bet pa pieciem precīziem metieniem bija viņa dvīņubrāli Arvim un Dzintaram Dravniekam. Viesiem deviņas reizes precīzs bija Oskars Pāvils. Ogres komanda vadībā atradās no spēles 11. līdz pēdējai minūtei, tikai beigās pretiniekiem ļaujot pietuvoties rezultātā.

Turnīra tabulas līderpozīcijā ar maksimāli iespējamiem 26 punktiem 13 mačos ir Dobeles "Tenax", bet par septiņiem punktiem atpaliek 12 spēles aizvadījušais Rīgas "Celtnieks", kamēr Ludzas "Latgols" ar 18 punktiem 13 cīņās ir trešā. Tālāk ar 12 punktiem seko "Ogre", 11 punkti ir MSĢ/LAT-"Hertz" handbolistiem, bet pa astoņiem punktiem guvušas "Vaiņode" un "Jūrmalas Sports", kamēr bez punktiem joprojām cīnās ASK/LSPA.

Izmantotie resursi:
LETA