Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionātā sievietēm tiks noskaidroti LHF prezidenta kausa pusfināla pārus

Jānis Pārums

Latvijas čempionātā sievietēm tiks noskaidroti LHF prezidenta kausa pusfināla pārus
Simona Ārmane (Jēkabpils) pret Stopiņu NHK
Foto: Elvijs Ozoliņš

Latvijas čempionātā sievietēm šajā nedēļas nogalē noslēgsies otrais aplis. Pēc šo spēļu rezultātiem arī noskaidrosies LHF prezidenta kausa izcīņas pusfināla pāri.

Jāatgādina, ka LHF prezidenta kausa izcīņā piedalās četras labākās komandas pēc divu apļu rezultātiem. Sieviešu Virslīgā zināmas visas četras komandas, taču nav zināms, jo situācija turnīra tabulā ir blīva. Līdervienība ar 17 punktiem (10 spēles) ir Stopiņu NHK, par punktu mazāk (10 spēles) ir Jēkabpils sporta skolai, par diviem punktiem atpaliek "Latgols" (11 spēles), bet par trim – "REIR Dobele" (11 spēles).

Provizoriski vissaspringtākais kalendārs ir Jēkabpils komandai, kam sestdien izbraukumā jāspēlē pret Ludzas "Latgolu", bet svētdien pret līderi Stopiņu NHK. Pirmajā aplī jēkabpilietes izcīnīja uzvaru sīvā cīņā pār ludzānietēm (32:31), bet piekāpās Stopiņu komandai (26:29).

Intensīvākais spēļu grafiks, kā ierasts, gan būs LAT-2002/Dobele jaunajām handbolistēm, kas ar zināmu regularitāti aizvada trīs spēles vienā nedēļas nogalē. Piektdienas vakarā plkst. 19:30 viņas spēkosies ar Salaspils sporta skolu, sestdien ar Stopiņu NHK, bet svētdien jau otro reizi nedēļas laikā ar LSPA. Jāatgādina, ka līdz iepriekšējās nedēļas nogalei LAT-2002/Dobele un LSPA bija vienīgās komandas, kas nebija uzvarējušas, bet savstarpējā duelī pārākas ar 37:25 bija LSPA. Tiesa, LAT-2002 spēlēja bez vairākām nozīmīgām spēlētājām.

"REIR Dobele", kas šobrīd ieņem ceturto vietu, svētdienas vakarā spēkosies ar Salaspils sporta skolu. Dobelnieces vēl var uzlabot savas pozīcijas, taču tas atkarīgs ne tikai no sava veikuma, bet arī tā, kā nospēlēs konkurentes.

Jāpiebilst, ka LHF prezidenta kausa izcīņas pusfināla spēles norisināsies nākamnedēļ, tāpat kā fināls, kas paredzēts 16.decembrī plkst. 17:45 O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta kompleksā. Pusfināla pāros sacentīsies Latvijas čempionāta (pēc pirmo divu apļu rezultātiem) 1. vieta pret 3. vietu, kā arī 2.vieta pret 4.vietu.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2017-12-09 02:05, pirms 6 gadiem
Es neko neteiktu bet LHF - LATVIJAS HOKEJA FEDERĀCIJA
Biku žurnālistiem jāpadomā tie saīsinājumi