Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Drobots izrauj "ASK/LU" uzvaru pret Vaiņodi

Drobots izrauj "ASK/LU" uzvaru pret Vaiņodi
Ēriks Drobots (pa kreisi)
Foto: rekurzeme.lv

Latvijas Virslīgas handbola čempionātā, pēdējās sekundēs vārtus gūstot Ērikam Drobotam, trešo uzvaru izcīnīja "ASK/LU" handbolisti, kuri likvidēja sešu vārtu deficītu un ar 27:26 (13:9) savā laukumā pārspēja "HK Vaiņode".

Maču abas komandas aizvadīja ļoti nevienmērīgi. To, izvirzoties vadībā ar 8:4, labi iesāka "ASK/LU", taču viesi prata rezultātu izlīdzināt (8:8). Puslaika beigās atkal krietni rezultatīvāki bija mājinieki, pārtraukumā dodoties ar +4 (13:9).

Otrā puslaika sākumā Vaiņodes komanda pēc diviem Normunda Pāvila metieniem rezultātu atkal izlīdzināja (15:15). Mājinieki puslaika vidū kārtējo reizi ieguva +2 (19:17), taču "HK Vaiņode", gūstot astoņus (!) vārtus pēc kārtas, nepilnas astoņas minūtes pirms spēles beigām ieguva sešu vārtu pārsvaru (25:19), taču neprata to noturēt...

Atlikušajā laikā handbolisti pieļāva daudz kļūdas, tomēr krietni veiksmīgāk laukumā darbojās "ASK/LU", kas kopīgiem spēkiem likvidēja lielos mīnusus. Izraut uzvaru bija iespēja arī Vaiņodes vienībai, taču paši pieļāva kļūdu un ļāva Ērikam Drobotam ātrajā uzbrukumā izraut "ASK/LU" uzvaru - 27:26.

Uzvarētājiem septiņus vārtus guva Ēriks Drobots, sešus - Gustavs Jaunzems. Vaiņodes sastāvā astoņas reizes izcēlās Andis Grundmanis, sešas - Oskars Pāvils.

Rīdziniekiem izdevās revanšēties par pirmajā aplī piedzīvoto zaudējumu Vaiņodē. Abas komandas ar sešiem izcīnītajiem punktiem turnīra tabulā atrodas blakus. Vaiņode ierindojas septītajā vietā, "ASK/LU" - astotajā.

Citā Virslīgas spēlē vīriešiem "SK Latgols" otro reizi divu dienu laikā pārspēja "LAT-96" - 37:27 (18:10). Čempioniem pirmo spēli, gūstot deviņus vārtus, sezonā aizvadīja līnijas spēlētājs Edgars Rancāns, kurš pirmajā sezonas pusē plānoja paņemt pauzi no handbola. Tikpat reizes mājiniekiem izcēlās arī Austris Tuminskis. "LAT-96" sastāvā sešus vārtus guva Toms Lielais, bet piecus - Ingus Kivlenieks un Mārtiņš Greckis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2013-12-09 00:25, pirms 10 gadiem
skatijos speli tada sajuta itka speletu jaunatnes cempionata divas apaksgala komandas, ne vieni ne otri paskrit nevar normali, metieni knapi lidz vartiem laikiem aiziet ka vartsargs tos ker rokas ......plus vel kludu vispar tik daudz ka pat laikiem skatijos griebjas blaut ka ta var........a par pasu speli tad speles beigas vainode konkreti nolaida, ka var no plus 4 zaudet speli pa 5 minutem, pie tam taja laika vainodes treneris (laikam bija aizmirsis ka ir minutes partraukumi kur var sarunat ar komandu ko un ka darit) nolazoja, un reali ta ir trenera vaina ka komanda zaudeja...bet vispretigak bija skatities uz tiesnesiem, jautajums ari federacijai kas viniem iedev aeiropas kategorijas atlauju vai ka to sauc...nu nemak vini tiesat un svilpj nezin pasi alikeim ko, ka ta var but ka gala tiesnesis nosvilpj virsu bet laukuma 9 metrus un pat neatnak abi neaprunajas kas un ka,plus vel cik reizes bija kaut kadi neziskaidrojami svilpes signali,ka skaties to speli pat laikiem zel paliek speletaju
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax
1

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.