Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports", "LSPA" un "RVR" sāk ar uzvarām

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Jūrmalas Sports", "LSPA" un "RVR" sāk ar uzvarām
Rolands Ivanovs (pa labi)
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Virslīgas pirmās dienas spēlēs uzvaras izcīnīja "Jūrmalas Sports", "LSPA" un "RVR" handbolisti. Jau rītdien paredzētas atlikušās divas pirmās kārtas cīņas.

Spuņņciemā "Jūrmalas Sports" ar 31:29 (20:18) smagā spēlē pieveica "RTU" vienību. Uzvarētāju komandas galvenais treneris Jānis Valeiko atzina, ka smago cīņu un daudzās mačā pieļautās kļūdas var norakstīt us sezonas sākumu: "RTU nospēlēja normāli. Neesam saspēlējušies un spēlē pieļāvām daudz kļūdas. Vāji nospēlējām gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Sezonai sagatavojāmies normāli, taču pagaidām nevaram iespēlēties. Rīgas Čempionāta pēdējos mačos it kā sākām rādīt sakarīgu sniegumu, taču šodien tas viss bija pazudis."

Arī "RTU" treneris Harijs Čebrikovs slavēja pretiniekus: "Laukumā ritēja sīva un saspringta cīņa. Jau Rīgas čempionātā mūsu savstarpēja spēle bija līdzīga. Mača galotnē varējām panākt vismaz neizšķirtu, taču tieši pēdējās minūtes pretinieki nospēlēja labāk."

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar desmit gūtajiem vārtiem bija Rolands Ivanovs, savukārt sešas reizes precīzs bija Artis Laganovskis. Pretiniekiem deviņus vārtus guva Māris Grēberis, bet septiņus - Kārlis Vadzītis.

Citā spēlē valsts čempioni "LSPA" septiņu cilvēku sastāvā bez problēmām ar 36:25 (16:12) pieveica "Stopiņu NHK" vienību. Uzvarētājiem deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, bet septiņus Oskars Arājs. Viesiem 11 reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Andris Lazda, bet piecas - Māris Orniņš.

Ar nepacietību tikai gaidīta spēle ar pārveidotās "ASK/LU" komandas piedalīšanos, kura tikās ar "RVR" vienību. Aizraujošā cīņa "RVR" otrajā puslaikā nosargāja uzvaru, izcīnot minimālu panākumu ar 30:29 (14:14). Ļoti priecēja "ASK/LU" komandas gars un kopējais komandas izskats, tomēr pieredzējušie "RVR" handbolisti ar Jāni Smagaru un Aigaru Lazdiņu priekšgalā jaunajiem spēlētājiem bija pārāk ciets rieksts. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 12/5 vārtiem bija Pēteris Trojanovskis, bet sešas reizes precīzs bija Ingemārs Grēvelis. Pretiniekiem 10/2 vārtus guva Kaspars Naglis, bet piecus - Artūrs Lazdiņš.

Rītdien tiks aizvadītas pēdējās divas pirmā apļa cīņas - plkst. 13:00 "SK Latgols" savā laukumā tiksies ar "HK Vaiņode", bet plkst. 17:00 Dobeles "Tenax" pie sevis uzņems "HK Ogre".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  +3 [+] [-]

, 2011-10-08 20:29, pirms 13 gadiem
un tagad cienījamais ekspert, kur tagad tavs viedoklis????
koa pateiksi par RVR vai par to, ka LSPA knapi savāca spēlētājus spelei, spēlējot bez rezervistiem!!!!!
Tā čempioniem nepienākas!!!!!

  -3 [+] [-]

, 2011-10-08 20:59, pirms 13 gadiem
saweejais rakstīja: un tagad cienījamais ekspert, kur tagad tavs viedoklis????
koa pateiksi par RVR vai par to, ka LSPA knapi savāca spēlētājus spelei, spēlējot bez rezervistiem!!!!!
Tā čempioniem nepienākas!!!!!
Nedomāju, ka tur bija problēmas ar sastāva savākšanu... drīzāk pārbaudīja spēkus vai tamlīdzīgi...

  +1 [+] [-]

, 2011-10-08 21:22, pirms 13 gadiem
neeeee rakstīja: Nedomāju, ka tur bija problēmas ar sastāva savākšanu... drīzāk pārbaudīja spēkus vai tamlīdzīgi...
nu lspa ir problemas ar sastavu..bet nu domaju ka ipasi ari nesatraucas par speli ka tadu..lai atlautos aiziet knapa sastava

     [+] [-]

, 2011-10-08 21:24, pirms 13 gadiem
RTU vispār malači...tas jau nenozīmē ka vini varbut labi nospēlēja,ka uzreiz jāsaka ka jūrmala vienkarsi loti sudigi nospeleja-tadel tads rezultats../"Jānis Valeiko"

  +2 [+] [-]

, 2011-10-08 21:32, pirms 13 gadiem
Raiti! Par piederību virslīgai un sastāvu?!!!!!!!!! LSPA 7 cilvēki uz spēli bet RVR uzvar ASK!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2011-10-08 21:57, pirms 13 gadiem
handbols rakstīja: Raiti! Par piederību virslīgai un sastāvu?!!!!!!!!! LSPA 7 cilvēki uz spēli bet RVR uzvar ASK!!!!!!!!
cerams, ka Jūs tā turpināsiet visu sezonu!

     [+] [-]

, 2011-10-08 22:30, pirms 13 gadiem
Es par Vaiņodi!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-09 07:28, pirms 13 gadiem
lamar-odom rakstīja: Es par Vaiņodi!!!
tu te kkur Vaiņodi pieminam redzi???
7dien arī varēsi rakstīt komentārus par spēli

  -1 [+] [-]

, 2011-10-09 20:51, pirms 13 gadiem
saweejais rakstīja: tu te kkur Vaiņodi pieminam redzi???
7dien arī varēsi rakstīt komentārus par spēli
Jā,redzu,ja tu neredzi pats vainīgs. Un ko gribu to rakstu,tu jau man nenorādīsi kur,kad un ko komentēt.