Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola izlase pārbaudes spēlēs spēkosies ar Vācijas un Austrijas klubu komandām

Jānis Pārums

Handbola izlase pārbaudes spēlēs spēkosies ar Vācijas un Austrijas klubu komandām
Latvijas izlases galvenais treneris Uģis Vikštrēms
Foto: Sparkasse Schwaz Handball Tirol

Augusta vidū gaidāmajās pārbaudes spēlēs Vācijā, kas notiks Latvijas vīriešu handbola izlases treniņnometnes ietvaros, Latvijas handbolisti spēlēs ar Vācijas un Austrijas klubu komandām.

Uz trīs dienu treniņnometni Vācijas pilsētā Mimenhauzenē Latvijas izlase pulcēsies 14.augustā.

Pirmo spēli Latvijas valstsvienība jaunā galvenā trenera Uģa Vikštrēma vadībā aizvadīs 15.augustā, kad Alensbahā spēlēs ar Vācijas klubu "Konstanz". Alensbahā tajā laikā norisināsies starptautisks handbola turnīrs sievietēm "Škoda cup", bet Latvijas vīriešu izlases un "Konstanz" spēkošanās būs turnīra atklāšanas spēle.

Nākamās dienas rītā, tāpat kā dienu iepriekš, komanda aizvadīs treniņu, bet vakarā spēlēs pret Austrijas vienību "Bregenz".

Šī būs Latvijas vīriešu nacionālās izlases treneru iespēja pārbaudīt spēlētājus un gatavību pirms 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kas sāksies oktobrī. Latvijas valstsvienība spēlēs vienā apakšgrupā ar Slovēnijas, Zviedrijas un Slovākijas izlasēm.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv