Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobeles "Tenax" Baltijas līgas ceturtdaļfinālu iesāk ar sagrāvi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dobeles "Tenax" Baltijas līgas ceturtdaļfinālu iesāk ar sagrāvi
"Tenax" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

Baltijas handbola līgas (BHL) pirmajā ceturtdaļfināla duelī bezcerīgu sakāvi pret otru spēcīgāko Ukrainas klubu Zaporožjes "ZTR" piedzīvojusi Latvijas čempione Dobeles "Tenax" - 15:32.

Pēc līdzīgām pirmajām astoņām minūtēm (4:3 "ZTR" labā), turpmākajā puslaika daļā pilnīgu iniciatīvu pār spēli pārņēma viesi no Ukrainas, kas veica 10:1 izrāvienu, palielinot savu pārsvaru līdz desmit vārtiem - 14:4. Pēc pirmā puslaika "ZTR" vadība sasniedza 11 vārtu atzīmi - 17:6.

Arī pēc lielā pārtraukuma nekas būtiski nemainījās, viesiem pakāpeniski turpinot palielināt savu pārsvaru. Tā desmit minūtes pirms spēles beigām "ZTR" bija priekšā ar +17 (27:10), turpinot graut jau tā minimālās dobelnieku cerības uz atspēlēšanos atbildes spēlē.

Atlikušajā laikā abas vienības apmainījās ar pieciem precīziem raidījumiem, kas nozīmēja to, ka atbildes spēlē "ZTR" būs jānotur 17 vārtu pārsvaru. Tā paredzēta rītdien plkst. 12:00 Dobelē.

Citos ceturtdaļfinālos savā starpā tiksies Somijas un BHL čempione Rīhimeki "Cocks" ar igauņu klubu Pilvas "Serviti", kā arī divas Lietuvas vienības - Klaipēdas "Dragunas" un Viļņas "Šviesa".

     [+] [-]

, 2019-03-08 22:38, pirms 5 gadiem
Minimālas cerības uz atspēlēšānos????
Tikai ja šodien ztr pavadīs nakti Klondaikā , tad varbūt parādīsies minimālas cerības...