Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Trifanovs rezultatīvs, Pavlovičam savainojums

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Trifanovs rezultatīvs, Pavlovičam savainojums
Jānis Pavlovičs
Foto: Mai

Rezultatīvi, gūstot astoņus vārtus, Vācijas reģionālajā līgā turpina spēlēt Raimonds Trifanovs, savukārt Jānis Pavlovičs pēdējā aizvadītajā spēlē guvis savainojumu.

Vācijas 1. bundeslīga

Zaudējumu bez Aivja Jurdža sastāvā ar 33:35 (13:17) piedzīvoja "TSV Hannover-Burgdorf" handbolisti, piekāpjoties "MT Melsungen" handbolistiem. Turnīra tabulā Hanoveres komanda ieņem 14. vietu.

Vācijas 2. bundeslīga

Vienīgo uzvaru ziemeļu zonā starp Latvijas handbolista klubiem izcīnīja Valda Gūtmaņa "SV Post Schwerin", kas ar 22:21 (12:8) pieveica "HSG Varel" handbolistus. Gūtmanis komandas uzvaru kaldināja ar trīs gūtajiem vārtiem.

Zaudējumu vieniem no saviem sīvākajiem konkurentiem piedzīvoja Māra Veršakova un Raimonda Šteina "VfL Edewecht", ar 28:29 (10:12) savā laukumā piekāpjoties "TSV Atenholz", savukārt Ingara Dudes "SV Anhalt Bernburg" ar 31:33 (15:17) atzina "1. VfL Potsdam" vienības pārākumu. Veršakova kontā vieni gūti vārti un divi noraidījumi, savukārt Dude atzīmējās ar četriem gūtajiem vārtiem un diviem noraidījumiem.

Turnīra tabulā Gūtmaņa klubs ieņem trešo vietu, savukārt abi nedēļas zaudētāji ieņem pēdējās divas pozīcijas.

Dienvidu zonā "ThSV Eisenach" bez savainotā Ģirta Lilienfelda ar 24:33 (14:15) atzina "SG BBM Bietigheim" pārākumu, bet Mareka Skabeiķa "EHV Aue" bija bezspēcīga "TSG Friesenheim" priekšā - 18:22 (8:11). Turnīra tabulā Lilienfelda vienība ieņem 11. vietu, bet "EHV Aue" - 12. pozīciju.

Vācijas reģionālā līga

Ziemeļu zonā zaudējumu piedzīvoja Jāņa Pavloviča "TG Munden", kas ar 22:26 (11:13) zaudēja "HG 85 Kothen" handbolistiem. Pavlovičs guva 4/2 vārtus, bet otrā puslaika sākumā kontaktā ar pretinieku vārtsargu guva smagus sasitumus un spēlē vairs nepiedalījās. Sākotnēji bija pat aizdomas par ribu lūzumu, bet pēc rentgena veikšanas aizdomas neapstiprinājās.

Dienvidu zonā divu Latvijas handbolistu klubu duelī pārāka izrādījās Margota Valkovska "HSC Bad Neustadt", kas ar 37:31 pieveica Ivara Serafimoviča "ESV Lok. Pirna" handbolistus. Valkovskis guva četrus vārtus, bet Serafimovičs bija precīzs divas reizes. Sacensību kopvērtējumā "ESV Lok. Pirna" ieņem septīto vietu, bet "HSC Bad Neustadt" - 11. vietu.

Zaudējumus dienvidrietumu zonā turpina piedzīvot Raimonda Trifanova "VTZ Saarpfalz", kas ar 33:38 (15:13) zaudēja "Eintr. Baunatal" handbolistiem. Trifanovs ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija otrs rezultatīvākais spēlētājs. Pēcspēles preses konferencē pretinieku treneris atzīmēja, ka tieši Trifanova individuālā segšana otrajā puslaikā ļāva lauzt spēles gaitu un izcīnīt uzvaru. Turnīra tabulā "VTZ Saarpfalz" ieņem 13. vietu.

Izmantotie resursi:
toyota-handball-bundesliga.de
sis-handball.de
vtz-saarpfalz.de
zweitewelle.de
handball.4koepfe.de

     [+] [-]

, 2010-03-08 10:32, pirms 14 gadiem
njaa Raimi brauc atpakalj uz skifu .. te vismaz tevi neviens individuaali nesedz!