Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Evars Klešniks paliek 1. bundeslīgā - HSG "Wetzlar" rindās

Evars Klešniks paliek 1. bundeslīgā - HSG "Wetzlar" rindās
Evars Klešniks turpinās spēlēs Vācijas 1. bundeslīgā - tagad HSG "Wetzlar" kreklā.

Viens no pieredzējušākajiem Latvijas rokasbumbas izlases spēlētājiem Evars Klešniks karjeru turpinās Vācijas 1. bundeslīgā - viņš pievienojies HSG "Wetzlar" komandai, kas aizvadītajā čempionātā ierindojās 7. vietā. Tas nozīmē, ka jaunajā sezonā pasaules spēcīgākajā klubu handbola līgā mums pirmo reizi būs trīs spēlētāji - Evars Klešniks, Aivis Jurdžs un Ģirts Lilienfelds.

Iepriekšējās četras sezonas Evars Klešniks aizvadīja GWD "Minden" rindās, taču līgums ar viņu vairs netika pagarināts un līdz pat šim laikam Evars bija neziņā par savu turpmāko karjeru (pastāvēja pat iespēta to beigt). HSG "Wetzlar" komandā krustenisko saišu savainojuma dēļ apmēram uz pusgadu izkrita no sastāva pieredzējušais slovāku spēlētājs Daniels Valo un tieši viņa vietā tika nolemts uzaicināt Evaru Klešniku - abi ir kreiļi un abi spēlē vienā pozīcijā (ārējās līnijas labajā pusē jeb labā insaida pozīcijā).
"Evars aizvadīja pārbaudes treniņu un atstāja ļoti labu iespaidu gan sportiskā, gan cilvēciskā ziņā," saka Vetclaras kluba vadītājs Bjerns Zeips. "Viņš ir ļoti labs aizsardzības spēlētājs, taču prot arī gūt vārtus, ko pagājušās sezonas beigās ne reizi vien ir nodemonstrējis. Turklāt Evars ļoti labi un daudzus gadus zina bundeslīgu, viņam ir liela pieredze un līdera īpašības."
Līgums ar Evaru Klešniku parakstīts uz vienu sezonu - līdz 2014. gada 30. jūnijam. Debija jaunās komandas rindās būs jau šajās dienās VERO "Linden-Cup" turnīrā.


, 2013-08-07 09:29, pirms 11 gadiem
Prieks ka pirmo reizi 3 spēlētāji bundeslīgā
, 2013-08-07 19:20, pirms 11 gadiem
Veiksmi Evaram!

Kopā studēju ar viņu RTU SESMI.
, 2013-08-08 17:49, pirms 11 gadiem
Cerams,ka izlasē arī spēlēs.
, 2013-08-08 21:45, pirms 11 gadiem
Baličs tiks arī pievienots komandai, vismaz baumās
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax
1

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.