Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" treneris Veršakovs: "Zinājām, ka būs grūti..."

Jānis Pārums

"Tenax" treneris Veršakovs: "Zinājām, ka būs grūti..."
Sandris Veršakovs un Arnis Butans
Foto: Romualds Vambuts / Meelis Heli

Treneru Sandra Veršakova (Dobeles Tenax) un Arņa Butana (Celtnieks Rīga) komentāri pēc SynotTip handbola Virslīgas otrās finālspēles, kurā "Tenax" uzvarēja ar 27:24 un sērijā līdz trim uzvarām panāca 2-0.

Sandris Veršakovs, Dobeles "Tenax" galvenais treneris: "Domāju, ka skatītājiem un visiem interesentiem spēle patika. Zinājām, ka mūs gaida grūta spēle, kas ritēs punkts punktā. Tomēr uzvarējām. Spēles pirmajā pusē spēle ne visai gāja mūsu vārtsargam Lācim, pēc tam nedaudz pamainījām aizsardzību, pārejot uz 6-0, individuāli sākām segt Lazdiņu. Pretinieki bija spiesti kļūdīties, mēs aizskrējām ātrajos pretuzbrukumos un izlīdzinājām spēli. Iespējams, mums šodien bija nedaudz vairāk veiksmes, sportiskā gara. Rītdienas spēle Dobelē? Sports ir sports, tajā gadās visādi, bet cīnīsimies līdz pēdējam."

Arnis Butans, "Celtnieks Rīga" galvenais treneris: "Pāris muļķīgas kļūdas spēles beigu daļā un tas arī viss. Iegāza nevajadzīgi noraidījumi, piemēram, Eglītim, kurš nopļāva pretinieku, lai gan varēja ļaut, lai iemet golu un paliktu vienādos sastāvos. Nebija arī kas uzņemas iniciatīvu, kad Lazdiņu sāka segt individuāli. Kamēr Lazdiņam gāja, tikmēr viss bija kārtībā. Aizsardzībā Bilkštis mums vairākkārt iemeta, Politers trīs reizes vienādi nokārtoja septiņu metru soda metienu. Man gan negribētos piekrist, ka visos gadījumos tas bija jādod. Neko darīt, rīt jācīnās tālāk... Taktiski pa vienu dienu neko daudz neizmainīsi, jācer, ka spēlētājiem būs tikpat daudz enerģijas, kā šodien. Spēle būs līdzīga. Tam, kuram būs vairāk spēka un gribas, tas arī uzvarēs. Ceru, ka vēl tiksimies Rīgā."

Jāatgādina, ka sērijas trešā spēle svētdien plkst. 17:00 notiks Dobeles sporta centrā. Tiešraide kanālā Sportacentrs.com TV un interneta portālā Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv