Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Par sieviešu handbola zeltu cīnīsies "Stopiņu NHK" un "LSPA"

Par sieviešu handbola zeltu cīnīsies "Stopiņu NHK" un "LSPA"
LSPA handbolistes
Foto: Dainis Eihvalds

Par otro Latvijas sieviešu čempionāta finālistēm kļuva "LSPA" handbolistes, kas, otrajā mačā ar 29:14 (13:6) pieveicot Dobeles SS vienību, triumfēja divu spēļu summā ar 77:41 un iekļuva finālā.

Tajā "LSPA" handbolistes tiksies ar "Stopiņu NHK" komandu, kura pusfinālā pārspēja pašreizējās čempiones Ludzas SHK, atriebjoties par aizvadītajā sezonā piedzīvoto zaudējumu. Par bronzas medaļām līdz ar to cīnīsies Ludzas SHK un Dobeles SS handbolistes. Medaļu cīņas notiks līdz divām uzvarām.

Rezultatīvākā uzvarētāju rindā šajā mačā bija Agrita Nardiševa, kura guva septiņus vārtus, bet sešas reizes precīza bija Agnese Sidorova. Viešņām piecus vārtus guva Adele Veldze.

Latvijas čempionāts.
7. aprīlis.
LSPA - Dobeles SS 29:14 (13:6)

LSPA: Nardiševa 7, Sidorova 6/1, Kirejeva 5, Kostjukēviča, Kiršteine un Krievāne 3, Guseva 2.
Dobeles SS: Veldze 5, Damberga 3, Zinčenko 3/1, Romane, Ramate un Krūmiņa 1.

Izmantotie resursi:
ww.handball.lv


, 2011-04-07 22:11, pirms 13 gadiem
vot nesaprotu kāpēc tāda izspēles kārtība nav arī vīriešu čempionātā..
, 2011-04-08 13:03, pirms 13 gadiem
eddybear rakstīja: vot nesaprotu kāpēc tāda izspēles kārtība nav arī vīriešu čempionātā..
Tieši tā!! Un kāpēc gan sieviešu fināla spēles aizvada tajās pašās dienās, kad ir Latvijas kauss - varēja sataisīt kārtīgus handbola brīvdienas Dobelē! Sievietes izspēlētu medaļas un vīri pacīnītos par Latvijas kausu.
, 2011-04-12 02:04, pirms 13 gadiem
students32 rakstīja: Tieši tā!! Un kāpēc gan sieviešu fināla spēles aizvada tajās pašās dienās, kad ir Latvijas kauss - varēja sataisīt kārtīgus handbola brīvdienas Dobelē! Sievietes izspēlētu medaļas un vīri pacīnītos par Latvijas kausu.
tak sen jau zināms, ka Federācijā vairs nekas nenotiek uz labo pusi.. visi tikai māk sūdzēties par naudas trūkumu, bet citiem par to naudu ir nosļauties, lai tikai LV handbols pavisam nenomirtu..
, 2011-04-12 12:36, pirms 13 gadiem
Vīrieši jau nu vispār varēja nečīkstēt, jo viņu rokasbumba vēl kaut kā tiek popularizēta, bet sieviešu atstāta novārtā! Dodu 100 pret 1, ka lielākā daļa naudas aiziet 'vīriešu handbolam! Neba jau nu visa iemaksātā nauda vajadzīga kalendāra sastā'dīšanai vai tiesnešiem... ai sviests, kauns runāt par mūsu federāciju!Tālu neatpaliek no tiem 100 gudriniekiem, kas saeimā sēž!
, 2011-04-12 12:37, pirms 13 gadiem
p.s un Stopiņi noteikti vinnēs, meičas to ir pelnījušas...
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.