Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešniks pēc sezonas nolēmis beigt karjeru

Jānis Pārums

Klešniks pēc sezonas nolēmis beigt karjeru
Evars Klešniks
Foto: HSG Wetzlar

Latvijas handbolists Evars Klešniks, kurš šobrīd pārstāv Vācijas Bundeslīgas klubu "Wetzlar", pēc šīs sezonas nolēmis beigt karjeru, spēlētājs atklāja sarunā Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Klešniks atklāja, ka klubs viņam piedāvājis līgumu uz vēl vienu sezonu, taču 37 gadus vecais latvietis nolēmis atteikties no piedāvājuma, lai varētu vairāk laika pavadīt ar ģimeni. Jāpiebilst, ka Klešnika ģimene dzīvo Mindenē, kur savulaik Evars aizvadījis vairākas sezonas, taču pats handbolists – Veclārā.

"Ik pa vienam gadam esam pagarinājuši līgumu, un man piedāvāja parakstīt arī uz nākamo sezonu, taču es atteicos – man pietiek, vairs nespēlēšu. Visu laiku esmu prom no ģimenes. Lai biežāk būtu mājās, sanāk daudz braukāt," atzina Klešniks. "Handbolam atdots daudz laika un enerģijas. Tagad man gribas brīvas nedēļas nogales, ko var pavadīt kopā ar ģimeni, mierīgi plānot atvaļinājumus."

Profesionālās karjeras laikā Klešniks pārstāvējis tādu klubus kā ASK/AB.LV, "ThSV Eisenach", "Tusem Essen", "GWD Minden" un "HSG Wetzlar". 64 spēlēs pārstāvējis arī Latvijas nacionālo valstsvienību, pēdējo spēli izlases rindās aizvadījis 2014.gada 11.janvārī, pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē pret Igauniju gūstot trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv