Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" handbolisti virslīgas mačā droši apspēlē "Ogre/Miandum"

Andrejs Siliņš

"Tenax" handbolisti virslīgas mačā droši apspēlē "Ogre/Miandum"
Austris Tuminskis (centrā)
Foto: Haralds Fiļipovs

LETA. Drošu uzvaru "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas mačā trešdien izcīnīja kopvērtējuma līdere Dobeles "Tenax", savā laukumā ar 38:23 (22:9) apspēlējot "Ogre"/"Miandum" komandu.

Dobeles vienības sastāvā septiņus vārtus iemeta Austris Tuminskis, bet pa sešām reizēm izcēlās Egils Politers un Oskars Arājs.

Savukārt ogrēniešu labā septiņus vārtus guva Arvis Laganovskis.

Spēles 14.minūtē viesi pietuvojās pretiniekiem līdz 8:9, tomēr ielaida nākamos piecus vārtus un vispār puslaikā vairs izcēlās tikai reizi. 32.minūtē "Tenax" jau bija priekšā ar 23:9, turpinājumā svinot drošu uzvaru.

Virslīgas kopvērtējumā līderei Dobeles "Tenax" ir maksimāli iespējamie 28 punkti 14 mačos, bet ar 19 punktiem 13 cīņās seko Ludzas "Latgols". Tikmēr vēl par diviem punktiem atpaliek 14 cīņas aizvadījušie Rīgas "Celtnieka" handbolisti, bet ceturtā ar 13 punktiem arī 14 mačos ir "Ogre"/"Miandum".

Tieši šīs četras komandas nākamajā nedēļas nogalē piedalīsies Latvijas Handbola federācijas (LHF) Prezidenta kausā, kā arī sacensību otrajā posmā, kas sāksies jau pēc jaunā gada, spēkosies spēcīgākajā grupā.

Piektajā pozīcijā ar deviņiem punktiem 12 mačos ir MSĢ/LAT-"Hertz", kam ar septiņiem punktiem seko "Vaiņode" un "Jūrmalas Sports" handbolisti, bet kopvērtējuma tabulu ar sešiem punktiem noslēdz ASK/LSPA vienība.
Virslīgas otrais aplis noslēgsies nedēļas nogalē, kad tiks aizvadītas vēl trīs spēles.

Izmantotie resursi:
LETA