Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam trīs vārti, Francijā uzvara arī Dudem

Rolands Eliņš

Krištopānam trīs vārti, Francijā uzvara arī Dudem
Dainis Krištopāns. Foto: J.Azouze/PSG

Pie uzvarām šovakar Francijas handbola čempionātā tika Latvijas handbolistu pārstāvētās komandas. PSG ar Daini Krištopānu sastāvā ar 37:23 sakāva „Saint-Raphael”, bet „Limoges” ar Ingaru Dudi ierindā pieveica „Chambery” ar 32:29.

Dainis Krištopāns šodienas spēlē atzīmējās ar trim vārtu guvumiem. Parīzes komanda ātri izvirzījās vadībā, jau pirmajā puslaikā gūstot divreiz vairāk vārtu nekā pretinieki (22:10), un otrajā puslaikā liela intriga vairs nebija palikusi, Parīzei uzvarot ar 37:23.

Krištopāna komandai šī bija trešā uzvara trīs spēlēs Francijas čempionātā. Latviešu handbola milzim šī bija rezultatīvākā spēle Francijas čempionātā, iepriekš viņš divos mačos bija guvis vienus vārtus.

Uzvaru guva arī Ingara Dudes pārstāvētā „Limoges”, kas viesos ar 32:29 pārspēja „Chambery”. Dude mača statistikā atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem, kas viņam bija pirmie šosezon.

„Limoges” šī ir otrā uzvara trīs aizvadītajās spēlēs un tā pagaidām ieņem ceturto vietu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/a...