Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

Grišanovs paliek TV "Jahn Duderstadt"

Grišanovs paliek TV "Jahn Duderstadt"
Jānis Grišanovs aizvadītajā sezonā bija TV "Jahn Duderstadt" uzbrukuma līderis un šāda loma viņam būs atvēlēta arī jaunajā sezonā.

Latvijas rokasbumbas izlases spēlētājs Jānis Grišanovs arī nākamsezon spēlēs Vācijas komandā TV "Jahn Duderstadt", kura šosezon izkrita no 3. līgas un 2012./2013. gada sezonā spēlē Oberlīgas čempionātā.

TV "Jahn Duderstadt" komandā nomainījies galvenais treneris - tagad to vadīs 47 gadus vecais Franks Mais - un viņš ir iecerējis jauno komandas modeli balstīt uz Grišanovu, lietuvieti Gražvidu Sireičiku, vārtsargu Kristianu Vedemeijeru un Karlosu Svobodu. Visticamāk, ka komandā paliks arī otrs lietuvietis Nerijuss Kesilis, bet vēl ar diviem pamatsastāva spēlētājiem pašreiz notiek pārrunas. TV "Jahn Duderstadt" centīsies jau pēc vienas sezonas atgriezties 3. līgā.

Jānis Grišanovs kājas savainojuma dēļ nevarēja piedalīties vairākās pēdējās spēlēs un tas bija viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc TV "Jahn Duderstadt" neizdevās noturēties 3. līgas Austrumu zonā. Tā paša savainojuma dēļ Jānis diemžēl nevarēs palīdzēt arī Latvijas izlasei šīs nedēļas nogalē Eiropas 2014. gada čempionāta pirmās kārtas kvalifikācijas turnīrā Turcijā.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.