Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Bronzas sērijā pirmā uzvara ceļo uz Salaspili

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bronzas sērijā pirmā uzvara ceļo uz Salaspili
Salaspils SS handbolistes
Foto: Salaspils sporta nams

Šodien Latvijas sieviešu Handbola virslīgā tika aizvadīta arī pirmā spēle sērijā par bronzas godalgām - "Salaspils SS" viesos ar 32:28 pārspēja Ludzas SK "Latgols", nonākot soli no bronzas godalgām.

Šajā sezonā abas komandas bija savā starpā tikušās četras reizes - trīs panākumi "Latgolam", kamēr ar vienu panākumu nācies samierināties "Salaspils SS".

Spēli nedaudz negaidīti labāk sāka viešņas (5:2, 7:3), tomēr puslaika gaitā "Latgols" handbolistes spēja veikt 6:1 izrāvienu un izvirzīties vadībā ar 12:11. Uz to gan salaspilietes atbildēja ar trīs saviem bezatbildes vārtiem (14:12). Pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu "Salaspils SS" pārsvaru - 16:15.

Otrajā puslaikā - mazāk nekā trīs minūšu laikā - viešņas spēja veikt 5:0 izrāvienu, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 22:18. Šis izrādījās arī kā izšķirošais pavērsiens šajā spēlē - "Salaspils SS" spēja noturēt pārsvaru līdz beigām un uzvarēt spēlē ar rezultātu 32:28.

Rezultatīvākā ar desmit vārtu guvumiem šodien bija salaspiliete Inese Umjarova, kamēr ludzāniešu rindās septiņi vārti Žanetei Kukurānei.

SK Latgols - Salaspils SS 28:32 (15:16)
SK Latgols: Kukurāne 7, Borisenko 5, Daņiļenko 4/3, Matisāne 3, Dergačeva 3, Rutkovska 2, Klementjeva 2, Oļipova 1, Samuševa 1.
Salaspils SS: Umjarova 10, Salmane 7/1, Potapova 5/1, Borisanova 4, Agarkova 3, Sokologorska 2, Kozlova 1.

Sērijā: SK Latgols 0 - 1 Salaspils SS

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv