Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam pieci vārti "Vardar" uzvarā SEHA līgā

Jānis Pārums

Krištopānam pieci vārti "Vardar" uzvarā SEHA līgā
Dainis Krištopāns
Foto: Denis Dukovski / RK Vardar

Šovakar SEHA līgā Dainis Krištopāns guva piecus vārtus, palīdzot savam klubam Skopjes "Vardar" izcīnīt uzvaru izbraukumā pret "Dinamo Pančevo".

"Vardar" jau spēles sākumā izvirzījās ar 3:0 un turpinājumā droši nosargāja iegūto pārsvaru. Pirmo puslaiku Skopjes handbolisti noslēdza ar 13:9, bet otrajā puslaikā viesu atrāviens pieauga līdz pat +8 (20:12). Vēlāk gan "Vardar" pārsvars sadila, taču uzvara netika apdraudēta – 27:23.

Dainis Krištopāns guva piecus vārtus (metieni – 5/7), visus vārtus gūstot otrajā puslaikā. Krištopāna rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles.

Iepriekšējās sezonas čempione "Vardar" ar 46 punktiem jau nodrošinājuši uzvaru SEHA līgas regulārajā čempionātā, līdz kura beigām atlikušas divas spēļu kārtas. "Final Four" bez "Vardar" vietu nodrošinājušas arī "PPD Zagreb" un "Meshkov Brest", bet par ceturto finālčetrinieka dalībnieci, visticamāk, kļūs "Celje Pivovarna Laško", kam ir piecu punktu pārsvars pār "Gorenje Velenje" un spēle rezervē. "Final Four" norises vieta un datumi tiks izziņoti tuvākajā laikā.

Savukārt Vācijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā sakāvi piedzīvoja Aivja Jurdža "Leipzig", izbraukumā ar 23:35 kapitulējot Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona "Rhein Neckar Lowen". Jurdžam šoreiz statistikas ailēs neatzīmējās (0/0), bet Pētersons uzvarētāju labā guva septiņus vārtus (7/9).

Jāatgādina, ka kā pirmā Vācijas kausa "Final Four" iekļuva Evara Klešnika "Wetzlar", bet šodien bez "Rhein Neckar Lowen" finālčetriniekā iekļuva arī "Hannover – Burgdorf", kas ar 31:30 pieveica "Frisch Auf Göppingen". Ceturtā "Final Four" dalībniece tiks noteikta 7.martā "Füchse Berlin" un "Magdeburg" duelī. Vācijas kausa "Final Four" 5. un 6. maijā norisināsies Hamburgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv