Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"LAT-96" uzvar un zaudē, nosaukts Latvijas U-18 sastāvs mačiem Minskā

"LAT-96" uzvar un zaudē, nosaukts Latvijas U-18 sastāvs mačiem Minskā
Latvijas U-18 handbolists Ingus Kivlenieks
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Virslīgas čempionāts atsācies ar "LAT-96" spēlēm, kuri gatavojas 2014. gada Eiropas U-18 čempionāta kvalifikācijas turnīram Minskā no 10. līdz 12. janvārim. Svētdien jaunie handbolisti ar 34:31 (17:16) pieveica "ASK/LU", bet pirmdien ar 20:32 (10:16) piekāpās "HK Ogre".

Pirmajā spēlē U-18 izlasē 11 vārtus guva Toms Lielais, bet septiņus - Ingus Kivlenieks un Nils Kreicbergs. Pretiniekiem pirmo maču pēc ceļgala krustenisko saišu operācijas aizvadīja Kaspars Naglis, kurš uzreiz atzīmējās ar desmit precīziem metieniem.

Mačā Ogrē "LAT-96" muguras savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt viens no līderiem Nils Kreicbergs, savukārt nedaudz apaukstējies ir Iļja Skopincevs. Izlasei septiņus vārtus guva Ingus Kivlenieks, bet piecus - Toms Lielais. Mājiniekiem astoņas reizes izcēlās Arnolds Straume, piecas - Arvis Laganovskis.

Pirmos mačus treneru Andreja Narnicka un Ivara Serafimoviča vadībā Latvijas U-18 izlase aizvadīja jau pagājušajā sezonā. Komandā galvenokārt spēlē "SK Latgols" handbolisti, kā arī Murjāņu Sporta ģimnāzijas audzēkņi. Kvalifikācijas turnīrā palīdzēs vēl divi spēlētāji, kas nebija sastāvā pēdējos mačos. Līnijas spēlētājs Sandis Uščins, kurš mācās Magdeburgas Sporta ģimnāzijā, un Enijs Gruzinskis, kuram nav nokārtoti pārējas dokumenti uz Latviju no Dānijas.

Minskā par vienīgo ceļazīmi uz finālturnīru cīnīsies ar Baltkrievijas un Itālijas vienaudžiem. Pirmajā spēlē 10. janvārī mūsējie tiksies ar baltkrieviem, bet 11. janvārī - ar itāļiem. Ceļā mūsējie dosies trešdien vakarā.

Gatavojoties svarīgajiem mačiem, Latvijas U-18 izlase ārpus konkurences šogad piedalījās Latvijas Virslīgas čempionātā, kurā 13 spēlēs ieguva deviņus punktus. Pārbaudes spēlēs ar mainīgām sekmēm tika spēlēts arī ar Somijas, Igaunijas un Lietuvas vienaudžiem.

Visiem mačiem teksta tiešraidē varēs sekot Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Latvijas U-18 izlases sastāvs: Sandis Uščins (SC Magdeburg, Vācija), Renāts Hovratovičs, Emīls Kurzemnieks, Nils Kreicbergs (Dobeles Tenax), Mārcis Mežulis (Dobeles SS), Mārtiņš Greckis, Rolands Ļebedevs, Valdis Trukšāns, Pjotrs Borisenko, Iļja Skopincevs, Ritvars Germovs, Romans Borodkins (SK Latgols), Ričards Jablonskis (Jūrmalas Sports), Toms Lielais (Celtnieks/LSPA), Ingus Kivlenieks (ASK/LU), Enijs Gruzinskis
Galvenais treneris: Andrejs Narnickis
Treneris: Ivars Serafimovičs

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2014-01-07 00:00, pirms 10 gadiem
Veiksmi čaļiem! Vismaz šī U18 izlase ir kārtīgi sagatavojusies,nekā divus gadus atpakaļ,kad knapi pāris sabraucienus uztaisiija un viss..
, 2014-01-07 03:57, pirms 10 gadiem
Līnijas spēlētājs Armands Uščins, kurš mācās Magdeburgas Sporta ģimnāzijā

Latvijas U-18 izlases sastāvs: Sandis Uščins (SC Magdeburg, Vācija)

Raiti, neliela kļūda rakstā!

Bet veiksmi jaunajiem!!
, 2014-01-07 09:15, pirms 10 gadiem
A kapēc uz pieaugušo izlasi pa saspēli neizsauca pieredzējušo Arnoldu Straumi????? 100% būtu labāks saspēlnieka pozīcijā par Borodovski... un +vēl uztaisītu vēl pāris kombenes , jo VVV(Visu Varenais Valdis) neprot neko izgudrot......
, 2014-01-07 14:37, pirms 10 gadiem
veiksmi puišiem!
U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.