Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Zināmi sastāvi Zvaigžņu spēlei handbolā

Jānis Pārums

Zināmi sastāvi Zvaigžņu spēlei handbolā
Austris Tuminskis (ar bumbu) Zvaigžņu spēlē piedalīsies otro gadu pēc kārtas, šoreiz savā dzimtajā Ludzā. Foto: Laura Grišāne

Austrumu un Rietumu komandu treneri nosaukuši vēl pa septiņiem handbolistiem, kuri 14.martā piedalīsies otrajā Latvijas Virslīgas čempionāta Zvaigžņu spēlē Ludzā, informē Latvijas Handbola federācija.

Komandu sākumsastāvus (septiņus spēlētājus katrā no komandām) interneta balsošanā, kas notika no 19.janvāra līdz 1.martam noteica līdzjutēji, savukārt vēl pa septiņiem spēlētājiem Austrumos un Rietumos izvēlējās treneri.

Austrumu komandas treneri Andrejs Narnickis un Andris Molotanovs sastāvā iekļāva Ričardu Jablonski , Robertu Freibergu, Vladimiru Maslaku (visi – Celtnieks/LSPA), Mārtiņu Krušanovu, Austri Tuminski, Kasparu Lisovski (visi – SK Latgols) un Jāni Bauzi (Ogre/Miandum). Kopumā Austrumu komandā iekļauti seši spēlētāji no Celtnieks/LSPA, kā arī pa četriem no Ogre/Miandum un Latgols.

Savukārt Rietumu komandas treneri Sandris Veršakovs un Zigmunds Mickus sastāvu papildināja ar Viktoru Turkupolu (Jūrmalas Sports), Arvi Juzupu, Ēriku Blūmu, Kristapu Krivmani (visi – Dobeles Tenax), Ēriku Drobotu, Ingu Kivlenieku (abi – ASK/LU) un Aināru Pāvilu (HK Vaiņode). Rietumos astoņi spēlētāji pārstāv Dobeles Tenax, trīs Jūrmalas Sportu, divi ASK/LU un viens – Vaiņodi.

Zvaigžņu spēles ietvaros norisināsies vairāki konkursi – treneri sacentīsies "Joma" precizitātes konkursā, savukārt spēlētāji varēs demonstrēs savas prasmes divos pārbaudījumos – "Vitabiotics" šķēršļu joslas (ar handbola elementiem) pārvarēšanā uz ātrumu un "Synotipp" spēcīgākā metiena konkursā. Konkursu dalībnieki tiks paziņoti piektdien, 6.martā.

Zvaigžņu spēle sāksies plkst. 14:30 un to tiešraidē varēs vērot portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās TV 411. kanālā Sportacentrs.com TV.

Zvaigžņu spēles 2015 sastāvi

Austrumi: Raitis Puriņš, Lauris Rūtiņš, Guntars Lejnieks, Ričards Jablonskis, Roberts Freibergs, Vladimirs Maslaks (visi - Celtnieks/LSPA), Artis Laganovskis, Arvis Laganovskis, Artis Kurmēns, Jānis Bauze (visi - Ogre/Miandum), Vitālijs Borisenko, Mārtiņš Krušanovs, Austris Tuminskis, Kaspars Lisovskis (visi – SK Latgols).

Rietumi: Ivars Lācis Andis Ērmanis , Ansis Bilkštis, Oskars Arājs, Kaspars Straume, Arvis Juzups, Kristaps Krivmanis, Ēriks Blūms (visi – Dobeles Tenax), Rolands Ivanovs, Edgars Grīnbergs, Viktors Turkupols (visi - Jūrmalas Sports), Ēriks Drobots, Ingus Kivlenieks (abi – ASK/LU) un Ainārs Pāvils (HK Vaiņode).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  -3 [+] [-]

, 2015-03-05 20:56, pirms 9 gadiem
Es nesaprotu tikai vienu. Kāpēc jāsauc to par zvaigžņu spēli. Handbols Eiropas un Pasaules līmenī neko nav izdarījis. Ja Latvijā esi 1-3.vietā klubu komandas līmeni, tad esi zvaigzne. Pat individuālais sportists nav zvaigzne,kad uzvar LČ. Viņam zvaigzne sākas ar finaliem eiropā un pasaulē. Viela pārdomām:-)

     [+] [-]

, 2015-03-05 21:54, pirms 9 gadiem
KaputHitler rakstīja: Es nesaprotu tikai vienu. Kāpēc jāsauc to par zvaigžņu spēli. Handbols Eiropas un Pasaules līmenī neko nav izdarījis. Ja Latvijā esi 1-3.vietā klubu komandas līmeni, tad esi zvaigzne. Pat individuālais sportists nav zvaigzne,kad uzvar LČ. Viņam zvaigzne sākas ar finaliem eiropā un pasaulē. Viela pārdomām:-)
Nevajag uztvert tik tieši pasākuma nosaukumu, bet savā ziņā daudzi(daudzi, bet ne visi) kas tur ir , ir zvaigznes, jo ir labākie, kas Virslīgas čempionātā spēlē! Un nevajag salīdzināt LV handbola spēlētājus ar Eiropas līmeņa spēlētājiem, jo LV nav neviena profesionāla komanda!
Ir jāpriecājās, ka LHF kaut ko tādu organizē!
PS. Veiksmi visiem pirms play-off un izdevušos pasākumu Ludzā.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-07 11:51, pirms 9 gadiem
Nu Veršakovs tiešām pārspīlē visur bāžot savus spēlētājus! Kādā sakarā tur ir Krivmanis? Vai tad izlases spēlētājs Lībergs nav labāks?

     [+] [-]

, 2015-03-09 22:53, pirms 9 gadiem
Sportisists rakstīja: Nu Veršakovs tiešām pārspīlē visur bāžot savus spēlētājus! Kādā sakarā tur ir Krivmanis? Vai tad izlases spēlētājs Lībergs nav labāks?
Es gan neteiktu ka Lībergs būtu labāks par Krīvmani ,bet varbūt Jūs esat experts, kas paskaidrotu pretējo, skatos visas spēles nesaprotu!

     [+] [-]

, 2015-03-09 23:01, pirms 9 gadiem
KaputHitler rakstīja: Es nesaprotu tikai vienu. Kāpēc jāsauc to par zvaigžņu spēli. Handbols Eiropas un Pasaules līmenī neko nav izdarījis. Ja Latvijā esi 1-3.vietā klubu komandas līmeni, tad esi zvaigzne. Pat individuālais sportists nav zvaigzne,kad uzvar LČ. Viņam zvaigzne sākas ar finaliem eiropā un pasaulē. Viela pārdomām:-)
Tu lido citā sistēmā