Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Šodien noslēgsies handbola Zvaigžņu spēles balsošana

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Šodien noslēgsies handbola Zvaigžņu spēles balsošana
Ēriks Blūms (Dobeles Tenax)
Foto: handbols-dobele.lv

Tikai šodien līdz pusnaktij vēl ir iespējams balsot par Rietumu un Austrumu komandu sākumsastāviem pirmajai Latvijas Virslīgas handbola čempionāta Zvaigžņu spēlei, kura 22. martā notiks Dobelē.

Balsot par komandu sākumsastāviem, izmantojot sociālo mediju kontus, var http://zvaigznuspele.handball.lv.. Jau šobrīd par spēlētājiem nobalsots gandrīz 13 tūkstošu reižu. Populārākais spēlētājs - Vaiņodes vārtsargs Rūdolfs Zitmanis - saņēmis vairāk nekā 4300 balsis.

Zvaigžņu spēles ietvaros ne tikai noskaidros spēcīgāko vīriešu komandu Austrumu un Rietumu duelī, bet gan vīrieši, gan sievietes sacentīsies arī divos pārbaudījumos - atraktīvākais metiens 1:1 ar vārtsargu un precīzākais metienu izpildītājs no 7 metru soda metiena līnijas. Savukārt komandu treneri sacentīsies precizitātes konkursā, izpildot metienus no handbola laukuma centra līnijas.

Rietumu sastāvā var iekļūt Dobeles "Tenax", "HK Vaiņode", "ASK/LU", RTU un "Jūrmalas Sports" spēlētāji, bet Austrumos - "SK Latgols", "Celtnieks/LSPA", "HK Ogre" un "Stopiņu NHK".

Austrumu komandu cīņā vedīs Andrejs Narnickis (SK Latgols), Dmitrijs Bražņikovs (Celtnieks/LSPA) un Andris Molotanovs (HK Ogre), bet Rietumus - Sandris Veršakovs (Dobeles Tenax), Arnis Butans (RTU) un Ivars Dumarāns (Jūrmalas Sports). Treneri katrā vienībā nosauks pārējos septiņus spēlētājus.

Handbola līdzjutējiem ir iespēja nobalsot arī par tiesnešiem, no kuriem seši apkalpos Zvaigžņu spēli.

Zvaigžņu spēle Dobelē 22. martā sāksies plkst. 15:00. To tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com TV.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv