Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Laganovskis izrauj Vaiņodē uzvaru "Jūrmalas Sports"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Laganovskis izrauj Vaiņodē uzvaru "Jūrmalas Sports"
Artis Laganovskis (pa kreisi)
Foto: Jānis Slišāns

Līdzīgā spēlē uzvaru Latvijas čempionāta spēlē izcīnīja "Jūrmalas Sports" handbolisti, pēdējās sekundēs izbraukumā izraujot uzvaru pār "HK Vaiņode" vienību - 28:27 (12:12).

Izšķirošo metienu pēdējās sekundēs realizēja Artis Laganovskis, nodrošinot jūrmalniekiem astoto uzvaru sezonā. Līdz ar izcīnīto panākumu "Jūrmalas Sports" handbolisti turnīra tabulā pakāpušies uz ceturto vietu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Kristaps Ence, kurš guva septiņus vārtus, bet sešus vārtus guva Edvīns Latkovskis. Mājiniekiem septiņus vārtus guva Oskars Pāvils, bet pa pieciem - Normunds Pāvils un Valts Lapiņš. Zaudētāju sastāvā nespēlēja tās rezultatīvākais spēlētājs Andis Grundmanis, kā arī paši nerealizēja trīs 7 metru soda metienus.

Citā mačā otro uzvaru sezonā izcīnīja "HK Ogre", kas izbraukumā ar 34:31 (20:13) pieveica "Stopiņu NHK" handbolistus. Uzvarētāju labā desmit vārtus guva Dzintars Dravnieks, bet astoņus Jānis Avotiņš. Pretiniekiem desmit reizes precīzs bija Andris Lazda.

Pārliecinošu uzvaru izcīnīja čempioni "LSPA", kas 45:27 (23:15) savā laukumā sagrāva "SK Latgols" handbolistus. Rīdzinieku labā deviņus vārtus guva Artis Kurmēns, bet septiņus Mareks Černousovs. Viesiem astoņus vārtus guva Vitālijs Borisenko, bet septiņus Vladislavs Bondarevs un Edgars Vimbulis.

Sieviešu čempionāta spēlē kārtējo uzvaru izcīnīja "LSPA" meitenes, kas ar 33:22 (17:9) pieveica Skrīveri komandu. Rezultatīvākā "LSPA" komandā bija Agrita Nardiševa, kura guva deviņus vārtus, savukārt astoņas reizes precīza bija Laura Krievāne. Mājiniecēm astoņas reizes precīza bija Arita Rakstiņa.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

     [+] [-]

, 2011-02-05 19:26, pirms 13 gadiem
gaidu paskaidrojumus archellos. Kapēc tā sanāca???!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-06 12:42, pirms 13 gadiem
Gizis rakstīja: Raiti-palabo ,lūdzu,turnīra tabulu.
kuru turnīra tabula? skaties to, kas handball.lv

     [+] [-]

, 2011-02-06 13:24, pirms 13 gadiem
rogle rakstīja: gaidu paskaidrojumus archellos. Kapēc tā sanāca???!
archellos darīja visu ko varēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-07 18:14, pirms 13 gadiem
rogle.. ko gribi dzirdēt?