Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Pirms Lilienfelda dzimšanas dienas Koburga aiziet no pēdējās vietas

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Pirms Lilienfelda dzimšanas dienas Koburga aiziet no pēdējās vietas
Ģirta Lilienfelda (pa labi) pārstāvētā Koburgas komanda visiem spēkiem cenšas saglabāt vietu 1. bundeslīgā.

Trešo uzvaru Vācijas handbola 1. bundeslīgas čempionātā guva Ģirta Lilienfelda pārstāvētā komanda HSC "2000 Coburg" un aizgāja no pēdējās vietas turnīra tabulā. Koburgas komanda savā laukumā ar 28:26 (12:11) pārspēja "Bergischer HC", kas tagad arī ieņem pēdējo vietu. Uzvara bija skaista dāvana Ģirtam Lilienfeldam dzimšanas dienā - šodien viņam paliek 34 gadi. Apsveicam!

Izšķirīgo izrāvienu mājinieki vairāk nekā 2800 skatītāju klātbūtnē veica laikā no 51. līdz 56. minūtei, kad no 25:24 panāca 28:24. Viesi vēl divus vārtus atguva, taču uzvaru atņemt mājiniekie vairs nespēja. Lilienfelda rēķinā gūtu vārtu nav, bet ir viens noraidījums.
Tā bija abu komandu pirmā tikšajā 1. bundeslīgā un pirmā Koburgas komandas uzvara pār "Bergischer HC" kopš 2010. gada augusta, kad tā tika pieveikta pirmssezonas turnīrā. Savukārt 2. bundeslīgā Koburga "kalniešus" pērdējo reizi bija uzvarējusi 2009. gada septembrī.
Ar 6 punktiem Koburgas komanda turnīra tabulā tagad ieņem 17. vietu, bet no 15. vietas to šķir vairs tikai viens punkts.
Aivja Jurdža pārstāvētais Leipcigas SC DHfK šodien savā laukumā uzņems Evara Klešnika pārstāvēto HSG "Wetzlar".