Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Ogre neizmanto iespēju, par bronzu spēlēs RTU

Ogre neizmanto iespēju, par bronzu spēlēs RTU
ASK/LU vienība
Foto: SK Latgols

Pēdējā Rīgas atklātā čempionāta priekšsacīkšu spēlē "HK Ogre" handbolisti šovakar ASK sporta zālē ar 18:28 (8:17) zaudēja "ASK/LU" vienībai un neiekļuva turnīra mazajā finālā. Līdz ar to par bronzu spēlēs "Jūrmalas Sports" un "RTU".

Pamatu uzvarai "ASK/LU" handbolisti ielika jau pašā mača sākumā, kad veiksmīgi mājinieki darbojās aizsardzībā, bet vārtos teicami spēlēja Atis Kociņš. Līdz ar to jau pirmajā puslaikā "ASK/LU" ieguva deviņu vārtu pārsvaru (17:8). Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki, turpinoties rupjai spēlei, saglabāja iegūto pārsvaru un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 28:18, turnīra noslēgumā ieņemot piekto vietu. Sestajā pozīcijā ierindojās "HK Ogre", bet septītajā - "RVR".

"Bijām ļoti labi noskaņojušies spēlei," mača iznākumu komentēja "ASK/LU" spēlētājs Kaspars Naglis. "It sevišķi labi nospēlējām aizsardzībā, kā arī jāslavē mūsu vārtsargs Atis."

Uzvarētājiem septiņus vārtus guva Kaspars Naglis, bet piecas reizes precīzs bija Kristaps Bārbals. Viesiem sešus vārtus guva Andrejs Mancurovs, četrus - Iļja Želna.

Līdz ar to par bronzas medaļām 6. oktobrī plkst. 14:20 ASK sporta zālē spēlēs "Jūrmalas Sports" un "RTU", bet par turnīra zelta medaļām turpat plkst. 16:10 cīnīsies Dobeles "Tenax" un "LSPA". Finālspēle būs skatāma video tiešraidē interneta vietnēs sports.riga.lv - Sports un Sportacentrs.com

Rīgas čempionāts.
4. oktobris.
ASK/LU - HK Ogre

ASK/LU: Naglis 7/1, Bārbals 5, Lazdiņš un Reniņš 4, Ciematnieks, Liepiņš un Malahovs 2, Popens un Šnēvelis 1.
Ogre: Mancurovs 6/1, Želna 4/1, Pozņaks 3, Dravnieks 2, Abiks un Avotiņš 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.