Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"ASK/AB.LV" cīnīsies par trešo vietu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"ASK/AB.LV"  cīnīsies par trešo vietu
Uzbrukumā Ēriks Blūms
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Zaudējumu Baltijas handbola līgas pusfinālā piedzīvojusi mūsu spēcīgākā komanda "ASK/AB.LV", kas ar 29:35 (11:16) NBS sporta zālē piekāpās regulārā turnīra uzvarētājai Minskas "Dinamo".

Pirmo spēles daļu mūsu komanda iesāka neveiksmīgi, 20. minūtē nonākot iedzinējos ar 6:9, bet turpinājumā baltkrievi ieguva arī sešu vārtu pārsvaru. Mūsu handbolisti pieļāva daudz kļūdas, kā arī neiemeta trīs 7 metru soda metienus, tomēr puslaika izskaņā spēja saņemties, nedaudz samazinot rezultāta starpību - 11:16.

Otrajā puslaikā situācija laukumā īpaši nemainījās. "Dinamo" handbolisti pēc nospēlētajām desmit minūtēm panāca jau +8 (16:24). Līdz mača beigām situācija laukumā vairs īpaši nemainījās, un Minskas "Dinamo" svinēja pārliecinošu uzvaru - 35:29.

Līdz ar to "ASK/AB.LV" komanda tāpat kā pirms gada, arī šogad rītdien plkst. 11:30 NBS sporta zālē cīnīsies par Baltijas līgas bronzas medaļām, mača par trešo vietu tiekoties ar Brestas "Meshkov". Par zelta medaļām divas stundas vēlāk cīnīsies Minskas "Dinamo" un Igaunijas "Chocolate Boys".

     [+] [-]

, 2009-04-04 16:37, pirms 15 gadiem
Veiksmi!