Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LČ novembra "Baltatour" labākie spēlētāji - Krastiņš un Potapova

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

LČ novembra "Baltatour" labākie spēlētāji - Krastiņš un Potapova
Aleksandrs Krastiņš (Tenax) un Dace Potapova (Salaspils SS)
Foto: handball.lv

Par Latvijas Virslīgas handbola čempionāta "Baltatour" labākajiem spēlētājiem pretinieku komandu vērtējumā novembrī atzīti Aleksandrs Krastiņš (Dobeles Tenax) un Dace Potapova (Salaspils SS).

29 gadus vecajam Aleksandram Krastiņam gūstot 36 vārtus, Dobeles "Tenax" handbolisti novembrī sešās spēlēs izcīnīja piecas uzvaras un vienu reizi spēlēja neizšķirti. Turnīra tabulā dobelnieki ar 16 izcīnītajiem punktiem ieņem otro vietu.

Salaspils SS vienība novembrī aizvadīja divas spēles, taču, demonstrējot arvien saturīgāku sniegumu, abās cīņās ar "SK Latgols" un Dobeles SS/REIR piedzīvoja zaudējumus. 18 gadus vecā Dace Potapova šajos mačos guva 18 vārtus un līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 59 vārtiem ieņem piekto vietu. Turnīra tabulā salaspilietes sešu komandu konkurencē ierindojas piektajā vietā.

Par Latvijas 1.līgas čempionāta vērtīgāko spēlētāju otro mēnesi pēc kārtas tika atzīts Dobeles SS un "MSĢ/LAT-98" handbolists Emīls Kurzemnieks. Abu vienību sastāvos novembra mēnesī piecos mačos 15 gadus vecais spēlētājs izcēlies 57 reizes. Dobelnieki turnīra tabulā ieņem piekto vietu, bet "MSĢ/LAT-98" - septīto.

Latvijas čempionāta "Baltatour" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 25-35% atlaidi.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

"Baltatour" ir uzticams Latvijas Handbola federācijas ceļojumu partneris un aktīvs līdzjutējs, kas jau ilgus gadus nodrošina sportistu nokļūšanu uz spēlēm.

Baltatour labākie LČ spēlētāji 2013./2014. gada sezonā

Oktobrī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Elita Ekkerte (Stopiņu NHK), Emīls Kurzemnieks (Dobeles SS)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv