Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns ar vārtiem pēdējā minūtē izrauj neizšķirtu Bundeslīgas mačā

Rolands Eliņš

Krištopāns ar vārtiem pēdējā minūtē izrauj neizšķirtu Bundeslīgas mačā
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/osnapix/Scanpix

Vācijas handbola Bundeslīgā Daiņa Krištopāna pārstāvētā „Fuchse” spēlēja neizšķirti 26:26 pret „Bergischer”.

Dainis Krištopāns šodienas mačā izcēlās ar četriem vārtu guvumiem, realizējot četrus no pieciem metieniem. Viņam arī trīs rezultatīvas piespēles un viens bloķēts metiens.

Krištopānam šī bija ceturtā spēle Vācijas Bundeslīgā, un pagaidām viņš vidēji mačā izcēlies ar 4.25 vārtiem.

Šodienas mačā Krištopāna pārstāvētā Berlīnes „Fuchse” atradās iedzinējos lielāko daļu spēles, un otrā puslaika sākumā nokļuva pat piecu vārtu deficītā (15:20). Pamazām izdevās sadeldēt atstatumu, taču piecas minūtes pirms beigām pretinieku komanda „Bergischer” tāpat atradās labākās pozīcijās (26:24). Berlīnes sastāvā vispirms vienus vārtus atguva dānis Hanss Lindbergs, bet 20 sekundes pirms pamatlaika beigām Krištopāns panāca 26:26.

„Fuchse” šis bija pirmais neizšķirts sezonā. Komanda ieņem piekto vietu līgā ar 35 gūtiem punktiem, taču tuvākā sekotāja „Rhein-Neckar” savu spēli šajā kārtā vēl nav aizvadījusi un uzvaras gadījumā Krištopāna klubu var nobīdīt vienu vietu uz leju.

Šodien Vācijā spēli aizvadīja arī Evars Klešniks, palīdzot „Lemgo Lippe” ar 36:29 viesos apspēlēt „Ludwigshafen”. Klešniks spēles statistikā atzīmējās ar diviem bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
https://www.liquimoly-hbl.de

     [+] [-]

, 2020-03-03 22:50, pirms 4 gadiem
Fuchse sākusi buksēt pēc Daiņa pievienošanās - tikai 1 uzvara 4 spēlēs. Pēdējās 3 spēlēs nav spēlēts ar top komandām, bet tikai 1 punkts izrauts...