Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" arī nākamsezon tīko tikt pie medaļām

Jānis Pārums

"Jūrmalas Sports" arī nākamsezon tīko tikt pie medaļām
Foto: Ritvars Raits

Aizvadītās sezonas Latvijas čempionāta bronzas medaļnieki "Jūrmalas Sports" jau sestdien aizvadīs pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties gaidāmajai sezonai. Jūrmalnieki cer, ka 2015./2016.gada sezonā izdosies nostartēt, kā minimums, iepriekšējās sezonas līmenī.

"Svaru zālē bijām jau visi jūliju, bet treniņus sākām no šīs pirmdienas," atklāja Gints Korzāns. "Šo sestdien aizvadīsim pārbaudes spēli ar vāciešiem (Kristapa Ences pārstāvēto klubu "HSG Nienburg", ar kuru pirms sezonas tiek spēlēts katru gadu – aut.). Viņi nometni pie mums sāka 29.jūlijā.Paredzēta ir viena spēle. Sākotnēji mums bija doma rīkot turnīru, taču tā neralizējās."

Korzāns atturīgi komentēja iespējamos sastāva papildinājumu, bet norādīja, ka komandai varētu pievienoties divi spēlētāji. "Pagaidām uzvārdus negribu saukt, bet divi varētu nākt klāt," norādīja Korzāns, piebilstot, ka abi šie spēlētāji piedalīsies sestdienas spēlē, kas Spuņciemā sāksies plkst. 16:00.

Kas attiecas uz citām pirmssezonas spēlēm, Korzāns atklāja, ka viņam bijis piedāvājums no Latvijas čempionu Dobeles "Tenax" vadītāja Ivara Zariņa piedalīties Vītola piemiņas kausā, taču jūrmalnieki par dalību tajā vēl nav izlēmuši. Ja "Jūrmalas Sports" nepiedalīsies augusta beigās paredzētajā turnīrā, tad varētu aizvadīt dažas atsevišķas pārbaudes spēles, pieļāva Korzāns.

Ņemot vērā, ka sastāvs jūrmalniekiem būtiski nav mainījies (pēc Korzāna vārdiem no iepriekšējā gada pamatsastāva neviens komandu nav mainījies, turklāt var nākt klāt divi jau pieminētie, bet vārdā nenosauktie spēlētāji – aut.), komandas vadība cer nostartēt tikpat veiksmīgi, ja ne labāk, kā pērn.

"Katrā ziņā mūsu mērķi ir ne zemāki kā pagājušajā gadā. Esam gatavi cīnīties par augstām vietām, protams, par medaļām. Ceram uz startu vismaz pērnās sezonas līmenī," sacīja Korzāns, liekot noprast, ka labprāt savas pozīcijas arī uzlabotu.

Jāatgādina, ka šī gada pavasarī "Jūrmalas Sports" handbolisti kļuva par Latvijas čempionāta bronzas medaļniekiem, izcīnot godalgas pēc piecu gadu pārtraukuma.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv