Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2421, Did:0, useCase: 3

"Grinds PČ 2013 fantasy spēle" noslēgusies – uzvarētājs florbolfans

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

14.maijā ar zaudējumu pagarinājumā pret Somijas komandu šī gada pasaules čempionāts hokejā noslēdzies Latvijas valstvienībai. Līdz ar to varam paziņot arī "Grinds PČ 2013 fantasy spēles" uzvarētājus – 7.kārtā labākais izrādījās lietotājs Henrijsr, bet kopvērtējumā - florbolfans.

2013.gada pasaules hokeja čempionāta laikā Sportacentrs.com sadarbībā ar Grinds aicināja portāla lietotājus piedalīties fantasy spēlē, kurā uz katru mūsu komandas spēli bija jāveido iespējami labākais spēlētāju sastāvs (viens vārtsargs, divi aizsargi un trīs uzbrucēji). Atkarībā no tā, kā spēlētājiem veicās reālajā spēlē, tika piešķirti punkti.

Uzvarētājus noteicām gan katras kārtas ietvaros (viena kārta – viena Latvijas izlases spēle), gan kopvērtējumā. Par pirmo sešu kārtu uzvarētājiem jau ziņojām, bet tagad laiks paziņot 7.kārtas labāko un kopvērtējuma čempionus.

7.kārtā izceļas trešā maiņa, kuru praktiski neizvēlas

Latvijas un Somijas spēlei sastāvu veidoja 377 lietotāji. Šajā mačā pārsteidza mūsu trešā uzbrucēju maiņa, kura guva abus vārtus. Lielākā punktu summa (+90) par labāko spēlētāju atzītajam Gintam Meijam, +80 punkti divu rezultatīvo piespēļu autoram Andrim Džeriņam, bet Roberts Jekimovs iekrāja 55 punktus. No aizsargiem pa +15 punktiem ieguva Kristaps Sotnieks un Krišjānis Rēdlihs, bet vārtos Kristers Gudļevskis ieguva +80 punktus.

Maksimālo punktu summu (335) neieguva neviens lietotājs – trešajai maiņai ticības nebija. Uzvarai šajā kārtā pietika ar 214 punktiem, ko ieguva lietotājs Henrijsr. Viņa spēles sastāvs – Kristers Gudļevksis, Māris Jass, Krišjānis Rēdlihs, Lauris Dārziņš, Miks Indrašis un Gints Meija. Apsveicam uzvarētāju! Informāciju, kā saņemt pārsteiguma balvu no „Grinds” saņemsi personīgās vēstules veidā.

Kopvērtējumā uzvaru izrauj florbolfans

Pirms pēdējās kārtas kopvērtējumā bija ļoti sīva cīņa. Pirmajā vietā bija izvirzījies lietotājs larsons, kurš par nieka trīs punktiem apsteidza lietotāju kristaps(x), bet vēl punktu atpalika florbolfans . Tieši florbolfans no šiem trijiem izrādījās veiksmīgākais noslēdzošajā kārtā, izraujot uzvaru ar 1309 punktiem. Par 20 punktiem atpalika kristaps(x), bet uz trešo vietu atkrita larsons - 1286 punkti.

Apsveicam laureātu trijnieku – arī viņiem balvas no „Grinds”, par kuru saņemšanu informēsim personīgās vēstules veidā.

Visi kopvērtējuma rezultāti

Par Grinds

Jaunums Latvijā - Grinds enerģijas spilventiņi, ko iecienījuši daudzi NHL hokejisti. Nesatur sportā aizliegtas vielas!

Konkursa "Grinds PČ 2013 fantasy spēle" laureāti

KārtaLietotājs
1.kārtaHorni Mecholupy
2.kārtajbuyans
3.kārtalitenis
4.kārtagucs17
5.kārtaPakito13
6.kārtaMyles Kennedy
7.kārtaHenrijsr
Kopvērtējuma 1.vietaflorbolfans
Kopvērtējuma 2.vietakristaps(x)
Kopvērtējuma 3.vietalarsons

  +1 [+] [-]

, 2013-05-15 13:34, pirms 11 gadiem
Neviens no trijnieka, neuzvarēja atseviškās kārtās