Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vudss startēs PGA tūres rudens turnīros

Vudss startēs PGA tūres rudens turnīros
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais ranga līderis Taigers Vudss nolēmis piedalīties PGA tūres rudens sesijas turnīros, lai labāk sagatavotos Prezidenta kausam.

ASV komandas kapteinis Freds Kaplss iekļāvis Taigeru amerikāņu sastāvā: "Pateicu Vudsam, ka viņš būs komandā. Nav nekāda iemesla gaidīt līdz 26. septembrim, lai tad pieņemtu lēmumu par Vudsa spēlēšanu. Viņš ir visu laiku labākais spēlētājs pasaulē!"

Prezidenta kausa (no 14.-20. novembrim notiks Austrālijā, amerikāņi tiksies ar pasaules izlasi) ASV izlases sastāvam automātiski pēc pēdējo divu gadu laikā iegūtajiem punktiem kvalificējas 10 labākie ASV golferi, bet vēl divus izvēlas kapteinis. Vudss šajā listē ir tikai 28. vietā.

Lai atgūtu formu pirms Prezidenta kausa, Vudss nolēmis spēlēt PGA tūres rudens sērijas turnīros, sākot ar "The Frys.com Open", kas notiks no 6. līdz 9. oktobrim.

Izmantotie resursi:
Associated Press
TigerWoods.com: The Official Site of Tiger Woods


Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.