Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Reiņa trasē notiks golfa turnīrs ar 1500 eiro lielu balvu fondu

Reiņa trasē notiks golfa turnīrs ar 1500 eiro lielu balvu fondu
Foto: reinatrase.lv

26.maijā Reiņa trases golfa laukumā ir aizvadīts pirmais „ELVI Open 2013” golfa turnīrs, kas norisināsies 9 kārtās un noslēgsies ar finālu 5.oktobrī. Uz turnīru tiek aicināti gan pieredzes bagāti spēlētāji, gan iesācēji, kuri savas golferu gaitas uzsākuši nesen.

Veikalu tīkla „Elvi” īpašnieks Imants Rendenieks: ”Elvi jau daudzus gadus atbalsta dažādas sportiskās aktivitātes un prieks, ka varam atbalstīt arī golfu. Kopā ar Reiņa trasi ceram pievērst plašāku uzmanību šim aristokrātiskajam sporta veidam, kas pasaulē ir viens no populārākajiem, bet Latvijā savu ceļu uz virsotni vēl tikai turpina. Pie Siguldas esošā golfa laukuma atbalstīšana arī saskan ar Elvi filozofiju – atbalstīt savējos katrā pilsētā.”

Nākamās sacensības notiks jau 2.jūnijā, bet nākamie posmi norisināsies 23. un 30. jūnijā, 21.jūlijā, 3. un 18. augustā un 1 un 8.septembrī. Fināla sacensības būs 5.oktobrī. Pieteikšanās atlases turnīriem tiek slēgta iepriekšējā dienā plkst 12:00. Katra turnīra maksimālais dalībnieku skaits ir 40.

Finālam iespējams kvalificēties uzrādot četru spēļu labākos rezultātus atlases turnīros, pretendentiem jāiekļūst savas grupas divdesmit labāko spēlētāju skaitā. Spēles formāts – sitienu spēle (Neto) – 9 bedrītes atsevišķi dāmu un kungu konkurencē vienā handikapa grupā (HCP 0-54).

Visos “Elvi OPEN 2013” atlases turnīrā tiek apbalvoti 3 labākie Stroke Neto spēlētāji dāmu un kungu konkurencē atsevišķi un tiek pasniegta balva par 9. bedrītei tuvāko sitienu kopīgi dāmu un kungu konkurencē. Kopējais turnīru balvu fonds ir 1500 eiro.

Lai pieteiktos sacensībām, vai arī iegūtu papildus informāciju, golfa spēlētāji un interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. +371 29331001, vai sūtīt e-pastu uz golfs@reinatrase.lv. Plašāka informācija un turnīra „ELVI Open 2013” nolikums pieejams mājas lapā Reiņa trase | Sākumlapa un Sākumlapa | ELVI


Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.