Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam sezonas pirmajā turnīrā karjeras sliktākais raunds

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam sezonas pirmajā turnīrā karjeras sliktākais raunds
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Titulētais golferis Taigers Vudss piektdien piedzīvoja pamatīgu izgāšanos savā sezonas pirmajā turnīrā, "Phoenix Open" otrajā dienā atzīmējoties ar 82 sitienu raundu. Tas ir amerikāņa sliktākais raunds profesionālajā karjerā.

Vudss nospēlējis 1109 raundus PGA tūrē, un šodien bija tikai otrā reize, kad viņam vienā raundā bija 80 vai vairāk sitienu. Pirmais tāds gadījums bija 2002. gadā "Open" turnīrā, kad viņam 3. raunda iziešanai vajadzēja 81 sitienu.

Taigeram arī pirmā diena Skotsdeilā (Arizonā) bija neveiksmīga, tiekot pie rezultāta 73. Lai arī "Phoenix Open" 2. raunds vēl nav noslēdzies, skaidrs, ka Vudss netiks pāri "cut". Un liela varbūtība arī, ka viņš finišēs pēdējā vietā 132 golferu konkurencē. Vudss divās dienās savāca +13, bet "cut" līnija šobrīd ir PAR.

Vudss, kurš pēdējo no saviem 14 "major" tituliem izcīnīja 2008. gadā, trešo sezonu pēc kārtas sāk ar neizietu "cut". Tāpat viņam pirmo reizi profesionālās karjeras laikā nepārvarēts "cut" otrajā turnīrā pēc kārtas.

Vudsa pēdējais turnīrs 2014. gada sezonā bija "PGA Championship". Arī tas viņam beidzās pēc 36 bedrītēm. Savainojumu dēļ (ilgstošās problēmas ar muguru) Taigers pērn pēc sezonas pēdējā "major" turnīra vairs nespēlēja, izlaižot prestižo Raidera kausu.

     [+] [-]

, 2015-01-31 00:21, pirms 9 gadiem
Jābeidz karjera.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-31 02:33, pirms 9 gadiem
Ja neiet - laiks pagājis. Ierūsējis. Jāmet miers un jāpriecājas ar savu jauno draudzeni Lindsiju Vonu. Tiesa - viņai tieši tagad visas kalnu slēpošanas sacensības viena pēc otras, varbūt draugam laika nepietiek...