Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Qatar Masters" vadībā Keisijs un Dredžs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Qatar Masters" vadībā Keisijs un Dredžs
Pols Keisijs
Foto: AFP/Scanpix

Dohā (Katara) notiekošā ''Qatar Masters'' turnīra pēdējo kārtu svētdien līdera godā sāks anglis Pols Keisijs un Bredlijs Dredžs no Velsas. Abiem ir viena sitiena pārsvars pār Lī Vestvudu.

Pēc pirmajām divām dienām viena sitiena pārsvars bija austrālietim Bretam Ramfordam, kas bija liels pārsteigums. Puslīdz droši varēja prognozēt, ka viņš līdera godā ilgi nepaliks un tā arī notika. Sestdienu Ramfords pabeidza ar +1, kas summā viņam deva -8. Ar šādu rezultātu pašreiz pietiek dalītai 4. vietai kopā ar Robertu Karlsonu.

Tikmēr vadībā izvirzījušies Pols Kesijs un Bredlijs Dredžs – abiem pa -10. Vienu sitienu atpaliek Lī Vestvuds, kas sola spraigu pēdējo kārtu, kas notiks rīt. Tālu neatpaliek pērnā gada čempions Alvaro Kiross no Spānijas, viņam -7. 13 gadu ilgajā vēsturē vēl nevienam golferim šajā turnīrā nav izdevies uzvarēt divus gadus pēc kārtas.

''Qatar Masters''

Līderi pēc trešās dienas

VGolferisValsts+/-
1.-2.Pols KeisijsAnglija-10
1.-2.Bredlijs DredžsVelsa-10
3.Lī VestvudsAnglija-9
4.-5.Roberts KarlsonsZviedrija-8
4.-5.Brets RamfordsAustrālija-8
6.-7.Alvaro KirossSpānija-7
6.-7.Olivers VilsonsAnglija-7
8.-10.Ričards BlendsAnglija-6
8.-10.Retīfs GūsensDĀR-6
8.-10.Marks VorensSkotija-6

Izmantotie resursi:
europeantour.com