Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

10. Avotu kausu izcīna Jānis Matisons un Linda Lapa

10. Avotu kausu izcīna Jānis Matisons un Linda Lapa
Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras norisinājās 10. Avotu kauss golfā, kas tika organizēts sadarbībā ar banku “Citadele", kur uzvaras laurus plūca Jānis Matisons jr. un Linda Lapa no Valmieras.

Uz 10. Avotu kausu bija pulcējušies 24 golferi, kas izspēlēja 18 bedrītes un uzvarētājus noskaidroja pēc HCP Neto formāta kungu un dāmu konkurencē. Turnīra uzvarētājiem bija lieliska iespēja izcīnīt bankas “Citadele” dāvāto X kartes cepuri ar Kristapa Porziņģa autogrāfu un atpūtas kompleksa “Avoti” dāvāto sezonas karti golfa spēlei 2018.gadā kā arī citas atbalstītāju balvas no atpūtas kompleksa “Avoti” un bankas “Citadele”.

Lieliskā atmosfērā un golfam labvēlīgos laikapstākļos 10. Avotu kausu kungu konkurencē pārliecinoši izcīnīja Jānis Matisons jr. (61 punkts), otrajā vietā ierindojās Einārs Līsmanis (67 punkti), bet trešajā vietā Ingars Andževs (67 punkti) no Gulbenes. Dāmām trešo gadu pēc kārtas uzvaru izcīnīja Linda Lapa (72 punkti), otrajā vietā – Iveta Lopatko (75 punkti), bet trešajā vietā Vizma Pūce (77 punkti).

Pasākumu atbalstīja banka “Citadele” un atpūtas komplekss “Avoti”.

“Avotu” golfa laukums atrodas Valmiermuižā, Burtnieku novadā vien trīs kilometru attālumā no Valmieras centra. Laukums nodrošina kā sacensību organizēšanas, tā treniņu iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Sacensību rezultāti - GolfBox Tournament

Informāciju sagatavoja
Ingars Matisons


Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.