Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsa atgriešanās turnīrs beidzas pusceļā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsa atgriešanās turnīrs beidzas pusceļā
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Taigera Vudsa pirmais turnīrs kopš marta beidzās jau pirmajos divos raundos, jo amerikāņu golferis Vašingtonā notiekošajā "Quicken Loans National" turnīrā nespēja pāvarēt "cut". Tas titulētajam golferim gadījies 10. reizi spožajā karjerā.

Vudss pēc pirmajā raundā iespēta rezultāta 74 sitieniem otro raundu nospēlēja vēl sliktāk – 75 sitieni. Zīmīgi, ka abās dienās Taigers sliktāk aizvadīja raunda pirmo pusi, bet otrajā situāciju mazliet uzlaboja, taču novērst netikšanu pāri "cut" nespēja. "Quicken Loans National" ir Vudsa ceturtais turnīrs karjerā, kurā viņam tik slikti pirmie divi raundi.

Taigers pēc 36 bedrītēm izstājies nebija 26 turnīrus pēc kārtas. Tas ir – neskaitot savainojumus. Pēdējais nepārvarētais "cut" Taigeram bija 2012. gada jūlijā "Greenbrier Classic".

Lai sacensības turpinātu arī sestdien un svētdien, Vudsam vakar bija nepieciešams gūt par četriem sitieniem labāku rezultātu. Amerikānis pauda, ka, neskatoties uz agro izstāšanos, ar savu sniegumu bijis apmierināts. Ņemot vērā, visiem labi zināmos apstākļus. Vudsam nākamais turnīrs būs 17. jūlijā startējošais sezonas trešais "major", kas ir "Open" un notiks Liverpūlē.

"Quicken Loans National" vadībā ar -6 atrodas uzreiz seši golferi – Austrālijas pārstāvji Marks Līšmans un Olivers Goss, kā arī amerikāņi Rikijs Bārnss un Patriks Rīds.

Vudsa "cut" neveiksmju sērija

GadsTurnīrs
2014.Quicken Loans National
2012.Greenbrier Classic
2012.Wells Fargo Championship
2011.PGA Championship
2010.Wells Fargo Championship
2009.British Open
2006.US Open
2005.FUNAI Classic - Disney
2005.Byron Nelson Championship
1997.Bell Canadian Open