Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Jūlija beigās - Latvijas match play čempionāts golfā

Jūlija beigās - Latvijas match play čempionāts golfā
Foto: AFP/Scanpix

Golfā sarežģītākais, bet intriģējošākais un skatāmākais formāts ir match-play, kurā spēlētāji spēlē nevis vienlaicīgi visi savā starpā, kā parasti, bet gan līdzīgi kā tenisā - viens pret vienu. Pagājušajā gadā turnīrs tika atzīts par labāko aizvadītajā sezonā, līdz ar to Latvijas Golfa Federācija un 29.jūlijā no plkst.12:00 "Ozo Golf Club" notiks Arclinea Latvijas match play čempionāta fināla cīņas.

Šogad turnīrā ir pieteikušiem visi Latvijas spēcīgākie golferi - pagājušā gada čempions Kārlis Broders, vairākkārtējais Latvijas čempions un viens no talantīgākajiem pašmāju golferiem Mikus Gavars, šobrīd strauji progresējošais un pirms mēneša Latvijas čempiona kausu izcīnījušais Roberts Eihmanis, vecmeistars un vairākkārtējs Latvijas čempions gan golfā, gan dambretē Andris Keisels, Eiropas midamatieru čempionātā veiksmīgi startējušais Vilis Krištopans kā arī daudzi citi, kopumā 80 golferi kungu ieskaitē, kā arī 15 dāmas, starp kurām spīdošu sezonu ASV studentu līgā aizvadījusī Māra Puisīte, spēcīgākās jaunās spēlētājas - Linda Dobele, māsas Krista un Ieva Čačes un Indra Eniņa, kā arī vairākas pieredzējušas spēlētājas.

Sacensību laikā īpaša svētku programma paredzēta turnīra skatītājiem. Būs iespēja nobaudīt Itālijas ražotāja Masi vīnus un gastronomijas virtuoza Mārtiņa Rītiņa speciāli šim čempionātam izmeklētus ēdienus, kuri pagatavoti, izmantojot Arclinea nerūsējošo tērauda virtuves iekārtu. Tāpat ikviens interesents varēs apgūt golfa spēles pamatprincipus, piedalīties mini turnīros un saņemt balvas. Turnīra apmeklētājiem speciālista pavadībā būs iespēja piedalīties ekskursijās pa golfa laukumu elektriskajā golfa kartā, ielūkoties maču aizkulisēs, kā arī baudīt citas izklaides patīkamā atmosfērā.

Viens no šī gada turnīra partneriem ir Lexus automašīnu dīleris Latvijā Wess motors, kas skatītājiem piedāvās iespēju veikt testa braucienus ar jaunākajiem Lexus modeļiem, kā arī hole in one balvā piedāvās pilnīgi jaunu hibrīda automobili Lexus CT200h, kuru saņems spēlētājs, kurš trāpīs 13.bedrītē ar pirmo sitienu.

Papildus nacionālā turnīra Arclinea Latvian Match Play čempiona titulam golferiem būs iespēja cīnīties arī par Lexus Uzlecošās zvaigznes balvu un Miele Izaicinājuma kausu. Kopējais turnīra balvu fonds ir iespaidīgs - Turkish Airlines sagādātais lidojums divām personām biznesa klasē uz Dubaiju un atpakaļ, dizaina balvas no Trentini, Masi vīni, balvas no Miele, jaunas automašīnas LEXUS lietošana uz nedēļas nogali, kā arī citas dāvanas.

Arclinea Latvian Match Play turnīru organizē interjera dizaina galerija Trentini sadarbībā ar Lexus dīleri Wess Motors, aviokompāniju Turkish Airlines, sadzīves tehnikas ražotāju Miele un Itālijas vīna ražotāju Masi.

Informāciju sagatavoja:
Gundars Galkins, Latvijas Golfa federācijas sabiedrisko attiecību un mediju koordinators


, 2012-07-25 23:39, pirms 12 gadiem
Ceru ka Puisīte visus večus izkabinās!
, 2012-07-26 12:38, pirms 12 gadiem
jauns Lexus par vienu sitienu!? steidzīgi jāsāk trenēties golfā!
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.