Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Nike" turpinās atbalstīt Vudsu

"Nike" turpinās atbalstīt Vudsu
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

"Nike" kompānijas prezidents Čārlijs Densons paziņojis, ka par spīti Taigera Vudsa aiziešanai no golfa uz nenoteiktu laiku, "Nike" turpinās atbalstīt sportistu un neatteiksies no viņa sponsorēšanas.

Densons šodien paziņoja, ka nevēlas, lai Taigers Vudss atgrieztos profesionālajā sportā, pirms netiks nokārtotas viņa privātās dzīves problēmas. Vudss lielu mediju uzmanību izpelnījās pagājušajos Pateicības svētkos, kad cieta autoavārijā, bet kā vēlāk izrādījās tās sākotnējais iemesls bija sievas krāpšana. Pagājušajā nedēļā Vudss pēc ilgāka laika pārtraukuma parādījās televīzijas ekrānos, lai sniegtu publisku atvainošanos faniem.

"Šādos apstākļos, jo labāk viņš tiek galā ar šiem strīdīgajiem jautājumiem, jo labāk. Taigers varēs ātrāk atgriezties pie tā, ko viņš dara vislabāk," pastāstīja Densons. Sporta giganta "Nike" golfa sektors ir cietis smagus zaudējumus globālās krīzes dēļ. Tiek lēsts, ka zaudētā summa pārsniedz 650 miljonus dolāru, tomēr "Nike" apgalvo, ka turpinās atbalstīt Vudsu, par spīti visiem radītajiem zaudējumiem.

Pēc incidenta no Vudsa atbalstīšanas atteicās tādas kompānijas kā "AT&T", "Accenture", "Procter & Gamble Co.’s", "Gillette" un Šveices pulksteņu ražotāji "Tag Heuer". "Mēs Taigeru atbalstījām pirms incidenta, un darīsim to arī turpmāk," izteicās Densons, "zinu, ka viņš šobrīd cīnās, lai tiktu galā ar visām problēmām, un pēc iespējas drīzāk ceram viņu ieraudzīt golfa laukumā."

Pagājušajā nedēļā Vudss paziņoja, ka ir pavadījis jau 45 dienas rehabilitācijas klīnikā. Viņš nenosauca konkrētu datumu, kad varētu atgriezties profesionālajā sportā.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-25 23:23, pirms 14 gadiem
tos sauc par sponsoriem nevis pie pirmam grutibam atmet ar roku

     [+] [-]

, 2010-02-26 08:38, pirms 14 gadiem
brazzers.com arī varēja kļūt pat Taigera sponsoriem,tur kā nekā strādā viņa draudzenīte Holija Sampsone