Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Himeness ar 10. "hole-in-one" labo Eiropas tūres rekordu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Himeness ar 10. "hole-in-one" labo Eiropas tūres rekordu
Migels Anhels Himeness
Foto: Reuters/Scanpix

Kolorītais Spānijas golferis Migels Anhels Himeness sestdien Ventvortā (Anglija) laboja Eiropas tūres "hole-in-one" rekordu, kas tagad ir 10 trāpījumi bedrītē ar vienu sitienu.

51 gadu vecais Himeness iepriekšējo rekordu dalīja ar britu golferis Kolinu Montgomeriju, kuru ar deviņiem "hole-in-one" panāca pagājušajā nedēļā "Spanish Open" turnīrā.

Himeness šogad jau trešo reizi izcēlās ar bumbiņas raidīšanu bedrītē ar pirmo sitienu. Pirmais eiss viņam bija janvārī sacensībās Abū Dabī.

Himenesam šī ir otrā reize, kad viņam vienas sezonas laikā izdevies trāpīt trīs "hole-in-one". Pirmā bija tālajā 1990. gadā. Otrs golferis ar diviem "hat trick" ir skots Eliots Soltmans.

Tāpat Himeness kļuva par pirmo golferi, kuram vienā turnīrā, konkrēti "BMW Championship", izdevies divreiz izcelties ar "hole-in-one".