Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Accenture Match Play Championship" turnīrā uzvar Poulters

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Accenture Match Play Championship" turnīrā uzvar Poulters
Ians Poulters
Foto: AFP/Scanpix

Ar Anglijas golfera Iana Poultera uzvaru svētdienas vakarā noslēgusies 10. "Accenture Match Play Championship" izcīņa. Finālspēlē Poulters ar 4 pret 2 pieveica savu tautieti Polu Keisiju un izcīnīja pirmo titulu ārpus Eiropas tūres.

Vakar vēlu vakarā Arizonā, ''Ritz-Carlton'' golfa klubā, noslēdzās ikgadējais "Accenture Match Play Championship" turnīrs. Par turnīra uzvarētāja titulu finālā sacentās divi Anglijas golferi – Ians Poulters un Pols Keisijs, kurš pērn arī bija finālā, taču bija spiests samierināties ar zaudējumu Austrālijas golferim Džefam Ogilvijam. Pērnā gada čempions Ogilvijs šogad izstājās jau otrajā kārtā piekāpjoties kolumbietim Kamillo Vijehasam.

Poulters fināla vadībā izvirzījās jau pašā sacensību sākumā un pēc 14. bedrītes viņam bija četru punktu pārsvars. Keisijs divus atspēlēja, taču ar to viņa pakaļdzīšanās bija galā, un Poulters svinēja pirmo uzvaru ASV turnīros. Par uzvaru šajā turnīrā Poulters ieguvis iespaidīgu 1,4 miljonu ASV dolāru prēmiju un pakāpies uz ranga piekto vietu. Savukārt Keisijs, kuram otro gadu pēc kārtas jāsamierinās ar otro vietu, savu kontu papildinās ar 850 000.

''Šis tituls man nozīmē ļoti daudz. Piektā vieta pasaulē! Beidzot atmaksājies ieguldītais smagais darbs, ilgās stundas treniņos un svaru zālē. Uzvaru īpašāku padara fakts, ka pieveicu pasaules labākos golferus. Par uzvaru liels, liels prieks,'' sajūsmā pēc uzvaras bija Poulters.

Visi "Accenture Match Play Championship" uzvarētāji

GadsČempionsValsts
2010.Ians PoultersAnglija
2009.Džefs OgilvijsAustrālija
2008.Taigers VudssASV
2007.Peters HansonsZviedrija
2006.Džefs OgilvijsAustrālija
2005.Deivids TomssASV
2004.Taigers VudssASV
2003.Taigers VudssASV
2002.Kevins SazerlandsASV
2001.Stīvs StrikersASV

Izmantotie resursi:
pga.com
pgatour.com