Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

ASV izlase pārliecinoši nosargā "Solheim Cup" titulu

ASV izlase pārliecinoši nosargā "Solheim Cup" titulu
ASV komanda
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ar ASV sieviešu golfa izlases uzvaru svētdien Demoinā (Aiovas štats) noslēdzās "Solheim Cup" izcīņa, kurā amerikānietes ar 16 ½ pret 11 ½ pārspēja Eiropas komandu.

Mājinieces piecu punktu pārsvaru bija nodrošinājušas jau pirms sacensību pēdējās dienas, kad notika 12 vienspēles. "Solheim Cup" ir Raidera kausa versija sieviešu golfā. Šī gada turnīra sastāvi: ASV un Eiropa.

Amerikānietes uzvarējušas piecos no pēdējiem septiņiem turnīriem, kā arī titulu ieguvušas 10 no 15 izspēlētajiem turnīriem kopš "Solheim Cup" debijas 1990. gadā. ASV izlase savās mājās uzvarējusi septiņus no astoņiem mačiem.

Titulētā zviedriete Annika Sērenstama pēc Eiropas komandas zaudējuma paziņoja, ka neturpinās komandas kapteines pienākumus, kās nozīmē jaunu vakanci 2019. gada turnīram. Tas notiks Glenīglsā, Skotijā.


Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.