Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Abū Dabī pēc pirmās dienas trīsvadība

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Abū Dabī pēc pirmās dienas trīsvadība
Ians Poulters
Foto: AP/Scanpix

Abū Dabī (Apvienotie Arābu Emirāti) startējis ''Abu Dhabi Golf Championship'' turnīrs ar kopējo balvu fondu 1,5 miljoni eiro. Pēc sacensību pirmās dienas vadībā ar -7 atrodas trīs golferi.

Abū Dabī šodien sākās viens no Eiropas tūres jaunās sezonas prestižākajiem turnīriem - ''Abu Dhabi Golf Championship''. Par turnīra līmeni liecina gan balvu fonds (1,5 miljoni eiro), gan arī tā dalībnieku sastāvs, kas šogad ir diezgan spēcīgs.

Pēc pirmajām 18 bedrītēm vadību ar -7 uzņēmušies trīs golferi, no kuriem divi - Ričards Blends un Ians Poulters - pārstāv Angliju, bet trešais ir Dienvidāfrikas Republikas golferis Kīts Horns. Vienu sitienu no viņiem atpaliek tādi labi pazīstami golferi kā Peters Hansons, Rorijs Makilrojs un Serhio Garsija. Spānim šis ir pirmais turnīrs kopš pagājušā gada novembra. Eiropas pirmais numurs Lī Vestvuds pirmajā dienā iespēja -3 un no līderiem atpaliek četrus sitienus.

Pirmajā dienā tika uzrādīti visnotaļ augstvērtīgi rezultāti, jo zem pāra 18 bedrītes spēja iziet 71 no 126 startējušajiem golferiem. Sacensības Abū Dabī noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
europeantour.com