Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

ASV izlase ceturto reizi pēc kārtas triumfē Prezidenta kausā

ASV izlase ceturto reizi pēc kārtas triumfē Prezidenta kausā
Taigers Vudss "Fanatics" fanu grupas ielenkumā
Foto: Scanpix

Turnīrā esot vadībā no sākuma līdz beigām, ceturto reizi pēc kārtas Prezidenta kausu izcīnījuši ASV golferi, kuri starptautisko izlasi Melburnā pieveica ar 19:15.

Amerikāņi pēdējo dienu sāka ar 13:9 pārsvaru. Pasaules komanda uzvarēja šīs dienas pirmajās četrās vienspēlēs (no 12), panākot izlīdzinājumu. Lielākajā daļā no jau notiekošajiem mačiem ASV bija pārsvars. Šodienas summā katrai komandai pa sešām uzvarām, amerikāņiem beigās uzvarot ar 19:15.

ASV komanda uzvarēja pēdējos četrus mačus, kuros panākumus nodrošināja Džims Fjuriks, Deivids Tomss, Taigers Vudss un Stīvs Strikers. Uzvaru nesošo punktu guva tieši Vudss, kurš jau divus gadus nav izcīnījis nevienu individuālo titulu.

Prezidenta kausa izcīņa, kurā ASV tiekas ar pasaules izlasi (nepiedalās eiropieši), notiek kopš 1994. gada. Amerikāņiem septiņas uzvaras, bet pasaules komandai tikai viena, kas gūta Melburnā 1998. gadā. Viena cīņa noslēgusies neizšķirti.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com


Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.